ΠΑΟΚ: Έξω ο Μπάμπα, μέσα ο Μάρκος Αντόνιο

Ο Ραχμάν Μπάμπα προσπάθησε πολύ να είναι έτοιμος για το αυριανό (30/11) παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Άιντραχτ στη Φρανκφούρτη, όμως, δεν τα κατάφερε. Στον αντίποδα, ο Μάρκος Αντόνιο συμπεριλήφθηκε πρώτη φορά από τότε που μετακινήθηκε στον “Δικέφαλο” σε αποστολή! Θα είναι μαζί με τους “ασπρόμαυρους” στη Γερμανία, αλλά δύσκολο είναι να πάρει χρόνο στον αγώνα.

Ο Μπάμπα ακολούθησε και σήμερα (29/11) ατομικό πρόγραμμα. Ο Ρασβάν Λουτσέσκου περίμενε μέχρι και

τη σημερινή προπόνηση μήπως άλλαζε αυτό, ώστε να πάρει χρόνο με τους υπόλοιπους και να τον υπολογίζει για το δύσκολο παιχνίδι. Τελικώς, κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο προπονητής του ΠΑΟΚ αποφάσισε να τον αφήσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Μάρκος Αντόνιο εδώ και καιρό ήταν καλύτερα, έχοντας αφήσει σε μεγάλο βαθμό πίσω του τον τραυματισμό, ο οποίος τον ταλαιπωρούσε από το περασμένο καλοκαίρι, πριν μετακινηθεί στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου έκρινε ότι ήρθε η στιγμή να μπει σε αποστολή, ώστε να αρχίσει να κατανοεί καλύτερα τη λειτουργία της ομάδας.

Για τον δύσκολο αγώνα με την Άιντραχτ, λοιπόν, που θα κρίνει την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο του ECL, ο Λουτσέσκου συμπεριέλαβε τους εξής στην αποστολή: Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Μιχαηλίδη, Κουλιεράκη, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλια, Τάισον, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα και Τζίμα.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ αναχωρεί σήμερα το απόγευμα με πτήση τσάρτερ από το αεροδρόμιο Μακεδονία για Φρανκφούρτη. Στις 21:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρασβάν Λουτσέσκου και Κιρίλ Ντεσπόντοφ.

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για την αναμέτρηση κόντρα στην Άιντραχτ στο Deutsche Bank Park #FRAPAOK #UECL #FightBack

#TrainingReport – https://t.co/8837Oj6pl3 #training #news pic.twitter.com/0Uru9uqxVI

PAOK FC (@PAOK_FC) November 29, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα