Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα κάνει τον Παναθηναϊκό την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ!

Έτοιμος για πολύ μεγάλα πράγματα είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που θέλει ο Παναθηναϊκός να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης.

Ο ηγέτης της «πράσινης» ΚΑΕ, έχει δείξει τη φετινή χρονιά ότι τα λεφτά που θα ρίξει στην ομάδα θα είναι πάρα πολλά, φέρνοντας σπουδαίους παίκτες.

Φυσικά έκανε την αρχή το καλοκαίρι

που μας πέρασε, κάνοντας απανωτά… μπαμ, αρχικά με τον Κώστα Σλούκα από τον Ολυμπιακό, τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ και φυσικά όλους τους παίκτες που τους πλαισίωσε.

Όλα αυτά πάντα με τον Εργκίν Αταμάν στο πάγκο, έναν προπονητή που θέλει αρκετά εκατομμύρια για να… χτίσει την ομάδα που ονειρεύεται ο ιδιοκτήτης του Παναθηναϊκού.

Δεν έμεινε εκεί όμως και πρόσφατα έφερε τον Κέντρικ Ναν στη Euroleague, εκτοξεύοντας ακόμα περισσότερο το μπάτζετ.

Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει ένα από τα μεγαλύτερα μπάτζετ στην Ευρώπη και δεν πρόκειται να μείνει εκεί, έχοντας πλέον και το ΟΑΚΑ στην κατοχή του, να του αποφέρει χρήματα.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλει να… ξεφύγει η ομάδα!

Ήδη αν και είναι αρκετά νωρίς στη σεζόν, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, έχει αρχίσει να σχεδιάζει τις προσθήκες του επόμενου καλοκαιριού.

Μέσα από ένα Instagram story, θέλησε να κάνει μία τεράστια αποκάλυψη που τρέλανε τον κόσμο του «τριφυλλιού».

Συγκεκριμένα, τόνισε ότι έχει κάτσει στο τραπέζι με τον Εργκίν Αταμάν και έχουν κάνει αρκετές συζητήσεις για τους παίκτες που θα φέρουν.

Μάλιστα ανέφερε ότι μιλάει για δύο παίκτες των τριών εκατομμυρίων ευρώ, που θα ανεβάσουν ακόμα περισσότερο επίπεδο τον Παναθηναϊκό.

Η ομάδα θα έχει του χρόνου μία αρκετά καλή βάση που θα αγωνίζεται καιρό μαζί και έτσι θα έρθουν και οι νέοι παίκτες να… κουμπώσουν και να κάνουν τη διαφορά.

Φυσικά πολλοί ήταν που άρχισαν να μαντεύουν για ποιους παίκτες μιλάμε και μερικά από τα ονόματα που έπεσαν στο «τραπέζι», ήταν ο Μάριο Χεζόνια που λήγει στο συμβόλαιο του με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει πολλές φορές εκφράσει την αγάπη του για την ομάδα.

Ενώ στη συνέχεια πάμε στον Μίσιτς που δεν έχει βρει χρόνο συμμετοχής στο NBA, με αποτέλεσμα να γλυκοκοιτάζει την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Τέλος, κάποιοι πίστεψαν ότι αναφέρεται και στον Σάσα Βεζένκοφ, που είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση, αφού ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι η οικογένεια του είναι ο Ολυμπιακός.

Το σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει βάλει στόχο τα… αστέρια και δε θα σταματήσει αν δεν κάνει τον Παναθηναϊκό την ομάδα με το μεγαλύτερο μπάτζετ, για να επιστρέψει από εκεί που έλειψε.

Γιώργος Νικολαΐδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Παναθηναϊκό,dimitris giannakopoulos, panathinaiko