ΠΑΟΚ: Για το «διπλό» στο Σλπιτ ο «Δικέφαλος» του Βορρά

Οι «ασπρόμαυροι» εμφανίζονται πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση και θέλουν να παρουσιάσουν το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο, έτσι ώστε να αποκτήσουν προβάδισμα πρόκρισης στα play off του Europa Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Νάσμπεργκ, Σάστρε και Λύρατζη, καθώς επίσης

και στον τιμωρημένο Αουγκούστο, ο οποίος αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στη Ναντ. Παράλληλα, στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού έχει τεθεί ο Οζντόεφ, ο οποίος όμως δεν αναμένεται να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Εκόνγκ και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας. Οι Κεντζιόρα και Μπάμπα θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα ξεκινήσουν οι Σοάρες και Τσιγγάρας. Οι Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας και Ζίβκοβιτς θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Σαμάτα στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, η κροατική ομάδα θα παραταχθεί με τους: Λούτσιτς, Μουφί, Φέρο, Σάρλια, Μέλνιακ, Σίγκουρ, Κροβίνοβιτς, Μλάκαρ, Οφόε, Σαχίτι και Λιβάγια.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Κροχ, με βοηθούς τους Ράσμουσεν και Μπράμσεν. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Ρέντερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα