ΠΑΟΚ: Με Αν. Ζίβκοβιτς και Τζίμα στην αποστολή (photo&video)

Με σημείο αναφοράς την ετοιμότητα των Κουλιεράκη, Αν. Ζίβκοβιτς και Τζίμα, πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση στον ΠΑΟΚ, πριν από την επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Άρη για τη 17η Αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Είναι η πρώτη φορά που απουσιάζουν οι Γουίλιαμ Τρόοστ – Εκόνγκ, Αλί Σαμάτα καθώς – πλέον – έχουν ενσωματωθεί στις Εθνικές ομάδες της Νιγηρίας και Τανζανίας αντίστοιχα,

ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Ράφα Σοάρες, Φελίπε Σοάρες. Όπως αναφέρει σχετικά κι η ΠΑΕ: «Μετά την επιβλητική νίκη κόντρα στον ΟΦΗ, ο ΠΑΟΚ πάει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για τον αγώνα κόντρα στον Άρη, με μοναδικό στόχο τους τρεις βαθμούς.

Η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (06.01) στη Νέα Μεσημβρία. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δούλεψαν στις τελευταίες τακτικές λεπτομέρειες της επικείμενης αναμέτρησης, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στατικές φάσεις.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο προπονητής του Δικεφάλου για την αναμέτρηση με τον Άρη είναι οι: Ζ. Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μεϊτέ, Μάρκος Αντόνιο, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Αν. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ντεσπόντοφ, Τόμας, Τζίμας».

#SquadList Η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι κόντρα στον Άρη στο "Κλεάνθης Βικελίδης #ARISPAOK #slgr #StoiximanSuperLeague #stoiximan #squad

#TrainingReport – https://t.co/mDRq14ZcD9 @Stoiximan pic.twitter.com/duN86Uuqxi

PAOK FC (@PAOK_FC) January 6, 2024
Keywords
Τυχαία Θέματα