ΠΑΟΚ: Ο “Guardian” γράφει για τον Τζίμα

Ο Στέφανος Τζίμας είναι σε πρώτο επίπεδο ενδιαφέροντος στο αφιέρωμα που έχει κάνει η βρετανική ιστοσελίδα του “Guardian”.

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ είναι στα 60 ταλέντα που ξεχωρίζουν για το 2023 στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Για τον Τζίμα αναφέρει τα εξής: “Η περασμένη σεζόν ήταν μία που θα θυμάται ο Στέφανος Τζίμας. Σκόραρε για την Κ17 του ΠΑΟΚ, την Κ19, τη δεύτερη, αλλά και τη πρώτη ομάδα,

για να γίνει ο νεότερος σκόρερ της ιστορίας του συλλόγου, σε ηλικία 17 ετών και 57 ημερών και να εκθρονίσει τον θρύλο της ομάδας, Γιώργο Κούδα.

“Είμαι ήρεμος τώρα, τον Σεπτέμβριο θα ξεκινήσει μια δύσκολη σχολική χρονιά”, είχε πει αφού σκόραρε το πρώτο του γκολ ως μέλος της αρχικής ενδεκάδας τον περασμένο Αύγουστο. Πρόκειται για έναν επιθετικό που μπορεί να χρησιμοποιήσει και τα δύο του πόδια, έχει γρήγορη σκέψη, ταχύτητα και είναι δυνατός, κάτι που του επιτρέπει να παίζει κόντρα σε μεγαλύτερους ηλικιακά αντιπάλους, εδώ και λίγο καιρό.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου προσπαθεί να αφαιρέσει την πίεση από τον νεαρό του ποδοσφαιριστή, λέγοντας: “Ας ηρεμήσουμε. Είναι 17 ετών και δεν μπορείς να ξέρεις πως θα καταλήξει όλο αυτό”.

Keywords
Τυχαία Θέματα