Ο αντι-Σλούκας…

Πλέον ο Αταμάν αντιμετωπίζει ακόμα ένα, αυτό του Κώστα Σλούκα. Ο διεθνής άσος υπέστη ελαφριά θλάση στο αριστερό υποκνημίδιο και θα απουσιάσει τόσο από το ματς με την Μπάγερν Μνονάχου, όσο και από αυτό με το Περιστέρι για την Basket League.

Ωστόσο, ο πρόσφατος τραυματισμός του Σλούκα αναγκάζει τον Εργκίν Αταμάν να πραγματοποιήσεικάποιες στρατηγικές προσαρμογές στο παιχνίδι της ομάδας

του.

Οι αντικαταστάτες του Σλούκα…

Υπό το πρίσμα της απουσίας του Σλούκα, ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να κάνει ανακατατάξεις στην πεντάδα του. Ένας παίκτης που αναμένεται να αναβαθμιστεί είναι ο Βιλντόζα, ο οποίος πιθανότατα θα αναλάβει πιο σημαντικό ρόλο στο rotation του κόουτς Αταμάν. Στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν, ο Αργεντινός είχε 5 πόντους και 4 ασίστ σε μόλις 21 λεπτά συμμετοχής. 

Ωστόσο, ο Βιλντόζα από μόνος του δεν μπορεί να καλύψει το κενό που άφησε ο Σλούκας. Ο Αταμάν θα χρειαστεί να στραφεί και στους Παναγιώτη Καϊτζάκη και Δημήτρη Μωραΐτη για να μοιραστούν τις ευθύνες. Αυτοί οι παίκτες θα πρέπει να ανέβουν και να υποστηρίξουν τον Βίλντοζα στην αποτελεσματική ενορχήστρωση της επίθεσης της ομάδας.

Ο τραυματισμός του Σλούκα αποτελεί αναμφίβολα πλήγμα για τον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, το Τριφύλλι πρέπει να δείξει ανθεκτικότητα απέναντι στις αντιξοότητες και με τις σωστές προσαρμογές και την ομαδική δουλειά, να ξεπεράσει αυτή την πρόκληση, καθώς δεν θα ήταν θετικό να ξεκινήσει τη σεζόν στην EuroLeague με δύο εντός έδρας ήττες…

Keywords
Τυχαία Θέματα