ΠΑΟΚ: Οι Πορτογάλοι για Ντάντας…. (videos)

Ένα από τα θέματα που απασχολούν τον ΠΑΟΚ με…. μακρινό χρονικό ορίζοντα είναι αυτό του Τιάγκο Ντάντας.

Ο 22χρονος διεθνής Πορτογάλος χαφ, μετά τη σεζόν που έκανε ως δανεικός από την Μπενφίκα στον “Δικέφαλο”, έπεισε μεν τους ανθρώπους της ομάδας για την ποιότητα, τις ικανότητες και την προοπτική του ώστε να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους αλλά με τους δικούς τους όρους. Ήτοι εκ νέου

δανεισμό, με οψιόν αγοράς αλλά όχι υποχρεωτική. Σημείο τριβής αξεπέραστο ως τώρα, όπως έχει αποδειχθεί.

Χθες, ήταν αυτός που με εύστοχο πέναλτι έδωσε τη νίκη στην Πορτογαλία επί του Βελγίου δημιουργώντας – εκ νέου – “θόρυβο” γύρω από το όνομά του “αναγκάζοντας” τους συμπατριώτες του ν’ ασχοληθούν με το μέλλον του. Συγκεκριμένα, η ηλεκτρονική έκδοση της “Record” σημειώνει πως παρά την υποχώρηση της Μπενφίκα στα 3,5 εκατομμύρια ευρώ για τον εν λόγω ποδοσφαιριστή, το ποσό αυτό δε βρίσκει σύμφωνη την πλευρά του ΠΑΟΚ για την ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Κι αυτό σε μια στιγμή που η Σαλερνιτάνα με τεχνικό τον Πάουλο Σόουζα κι άλλες ομάδες να κάνουν την εμφάνισή τους εκδηλώνοντας ενδιαφέρον για τον βραχύσωμο μέσο. Το μόνο θετικό για τον “Δικέφαλο” είναι η θετική άποψη που αποκόμισε ο ποδοσφαιριστής κατά τη θητεία του στη Θεσσαλονίκη, παράλληλα με την αντίστοιχη διάθεση που εξέφρασε για να διευρύνει την παρουσία του στην ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα