ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο κεραυνός του Τζιμπούρ και το πρώτο του Κλάους (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο κεραυνός του Τζιμπούρ και το πρώτο του Κλάους (vid)npiliosΤετ, 01/13/2021 - 14:08

Υπάρχουν κι αυτά ντέρμπι που κινούνται σε τέτοια ισορροπία καθιστώντας δύσκολο να αναδείξεις τον MVP τους. Αυτό συνέβη και στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της σεζόν 2012-13.

Ο Ολυμπιακός

είχε τον δικό του πρωταγωνιστή που άκουγε στο όνομα Ράφικ Τζιμπούρ. Με δικό του εκπληκτικό γκολ, έναν κεραυνό από το ύψος της περιοχής που πήγε οριζόντιο δοκάρι και μέσα, οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ και κρατούσαν τη νίκη στα χέρια τους μέχρι τα τελευταία λεπτά του αγώνα.

Εκεί, ο ΠΑΟΚ βρήκε τον δικό του πρωταγωνιστή. Τον Κλάους Αθανασιάδη, ο οποίος θα πετύχαινε το πρώτο του γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό στην Τούμπα και θα χάριζε έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Κάθε ομάδα είχε τον δικό της MVP, αλλά το ματς στο σύνολό του είχε δύο.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Ο κεραυνός του Τζιμπούρ και το πρώτο του Κλάους Submitted by npilios on Τετ, 01/13/2021 - 13:20 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAOK_OSFP_12_13_KERAVNOS_DJEBOU… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ο καθένας με τον δικό του πρωταγωνιστή σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή, αλλά νικητές. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός ο καθένας με τον δικό του πρωταγωνιστή σε ένα ματς που δεν ανέδειξε νικητή, αλλά νικητές. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 14:08 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα