ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τζαβέλλας νίκης με το δεξί (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τζαβέλλας νίκης με το δεξί (vid)npiliosΤετ, 01/13/2021 - 15:43

Την 28η αγωνιστική της σεζόν 2013-14, ο Ολυμπιακός είχε σχεδόν εξασφαλίσει το πρωτάθλημα έξι αγωνιστικές πριν το τέλος του και καλείτο να αγωνιστεί στην Τούμπα απέναντι στον ΠΑΟΚ που έψαχνε το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα ενόψει playoff.

Με τον αέρα του πρωτοπόρου ο Ολυμπιακός

προηγήθηκε με τον Ανδρέα Σάμαρη για να απαντήσει άμεσα ο Κλάους Αθανασιάδης μετά από τρία λεπτά. Το ματς φαινόταν πως θα τελείωνε στην ισοπαλία αλλά ο Γιώργος Τζαβέλλας είχε διαφορετική άποψη.

Γνωστός για το πολύ καλό αριστερό του πόδι, ο Έλληνας αμυντικός βρέθηκε εκτός περιοχής σε ένα κόρνερ της ομάδας του προς το τέλος του αγώνα. Από την απομάκρυνση η μπάλα στρώθηκε μπροστά του και χωρίς να το σκεφτεί, με το δεξί πόδι σούταρε δυνατά κάνοντας την ανατροπή και το σκορ 2-1 έξι λεπτά πριν το τέλος.

Αναμφίβολα ίσως το γκολ που θα θυμάται περισσότερο από τα οκτώ που πέτυχε στη μεγάλη κατηγορία.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Τζαβέλλας νίκης με το δεξί Submitted by npilios on Τετ, 01/13/2021 - 13:40 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAOK_OSFP_13_14_TZAVELLAS_NIKIS… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας σκόραρε με το δεξί γκολ νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό με σουτ έξω από την περιοχή και μάλιστα στο 90'. Θα το θυμάται για πάντα. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο αριστεροπόδαρος αμυντικός Γιώργος Τζαβέλλας σκόραρε με το δεξί γκολ νίκης απέναντι στον Ολυμπιακό με σουτ έξω από την περιοχή και μάλιστα στο 90'. Θα το θυμάται για πάντα. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 15:43 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα