ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μια γκολάρα για τον Ολαϊτάν (vid)

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μια γκολάρα για τον Ολαϊτάν (vid)npiliosΤετ, 01/13/2021 - 14:32

Είναι από τις στιγμές που σε καθηλώνουν και βάζουν το ποδόσφαιρο σε δεύτερη μοίρα. Όσοι θυμάστε την κατάρρευση του Ολαϊτάν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη αντιλαμβάνεστε το λόγο του προλόγου.

Λίγες μέρες μετά, ο Ολυμπιακός δοκιμαζόταν στην Τούμπα και ο Ανδρέας

Σάμαρης πέτυχε ένα εκπληκιτκό γκολ με σουτ στο γάμα έξω από την περιοχή. Το πρώτο πράγμα που είχε στο μυαλό του ήταν να αφιερώσει το γκολ στον Μάικλ Ολαϊτάν που αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Μια σκηνή καθηλωτική πιο σημαντική από όσα έγιναν εκείνο το απογευμα στην Τούμπα. Ακόμα και από την ανατροπή που πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Μια γκολάρα για τον Ολαϊτάν Submitted by npilios on Τετ, 01/13/2021 - 13:28 http://novasports-forthnet.secure.footprint.net/PAOK_OSFP_13_14_GOALARA_SAMARI_… ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Off Off Off ΕΛΛΑΔΑ Ο Ανδρέας Σάμαρης πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχουμε δει σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και έσπευσε να το αφιερώσει στον Μάικλ Ολαϊτάν που εκείνη την περίοδο αντιμέτπωπιζε πρόβλημα υγείας. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Ολυμπιακός - Ποδόσφαιρο On Off On Demand Video publish on Πέμ, 01/01/1970 - 02:33 Ο Ανδρέας Σάμαρης πέτυχε ένα από τα πιο ωραία γκολ που έχουμε δει σε ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και έσπευσε να το αφιερώσει στον Μάικλ Ολαϊτάν που εκείνη την περίοδο αντιμέτωπιζε πρόβλημα υγείας. Article publish on Τετ, 01/13/2021 - 14:32 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα