ΠΑΟΚ: Πολυτιμότερος με Βόλο ο Ντεσπόντοφ (pic)

Με δύο γκολ στο παιχνίδι και μπόλικα χιλιόμετρα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ ήταν σχεδόν αναμενόμενο ότι θα κέρδιζε τις ψήφους των φίλων του ΠΑΟΚ στο σχετικό διαγωνισμό της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ για τον πολυτιμότερο παίκτη της αναμέτρησης με τον Βόλο, στο Πανθεσσαλικό, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League.

Όπως κι έγινε!

Μάλιστα, ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός του “Δικέφαλου” σάρωσε στη διαδικασία, φτάνοντας στο απόλυτο 78,45% των ψήφων. Ουσιαστικά, έπαιξε χωρίς αντίπαλο σε ό,τι αφορά στους συμπαίκτες του στον αγωνιστικό χώρο στο συγκεκριμένο παιχνίδι!

Όπως αναφέρει το σημερινό δημοσίευμα στη σελίδα της “ασπρόμαυρης” ομάδας:

“Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στο ΝΠΣ Βόλος στο “Πανθεσσαλικό” για τη 19η αγωνιστική της Stoiximan Super League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ έπαιξε το παιχνίδι του, κυριάρχησε στο γήπεδο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στο ΝΠΣ Βόλος, κέρδισε με 1-5 και πήρε ένα ακόμα τρίποντο.

Εκ των κορυφαίων του Δικεφάλου σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Κίριλ Ντεσπόντοφ. Ο Βούλγαρος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και το αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι. Έκανε μία γεμάτη εμφάνιση, έτρεξε, πάλεψε και πέτυχε άλλα δύο τέρματα φτάνοντας τα εφτά στη Stoiximan Super League 2023-24.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match ο Ντεσπόντοφ δεν είχε αντίπαλο, συγκέντρωσε το 78,45% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο”.

Keywords
Τυχαία Θέματα