ΠΑΟΚ: Έκαναν… Τούμπα το “Μακεδονία Παλλάς”!

Μπορεί στην Τούμπα να μην έχει κόσμο σήμερα (28/1, 20:30) στο ντέρμπι των πρωτοπόρων του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, λόγω της γνωστής κυβερνητικής απαγόρευσης, όμως, οι φίλοι του “Δικέφαλου” βρήκαν άλλον τρόπο να στηρίξουν την ομάδα τους. Συγκεντρώθηκαν από νωρίς το απόγευμα έξω από το ξενοδοχείο,

όπου διαμένουν οι “ασπρόμαυροι”, το “Μακεδονία Παλλάς”, στην παραλιακή λεωφόρο, στη Θεσσαλονίκη, και με συνθήματα και διάφορες εκδηλώσεις προσπάθησαν να ζεστάνουν την αποστολή.

Εκατοντάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ ανταποκρίθηκαν στο από ημερών κάλεσμα των οργανωμένων και έδωσαν βροντερό παρών στο κατευόδιο της ομάδας προς το γήπεδό της, όπου θα υποδεχτεί τον έτερο συγκάτοικο στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Τα συνθήματα ήταν έντονα και η ατμόσφαιρα ζεστάθηκε για τα καλά, όταν τα μέλη της αποστολής έκαναν την εμφάνισή τους, για να επιβιβαστούν στο λεωφορείο της ομάδας και να κατευθυνθούν προς το γήπεδο.

Πολλοί από τους οπαδούς του “Δικέφαλου”, μάλιστα, ακολούθησαν την αποστολή με τα οχήματά τους, για να φτάσουν μέχρι το γήπεδο της Τούμπας και να δηλώσουν την στήριξή τους στους παίκτες εν όψει αυτού του δύσκολου και απαιτητικού αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα