ΠΑΟΚ: Προς Ανόρθωση ο Κάργας

Πολύ κοντά στη μεταγραφή του στην Ανόρθωση είναι ο Γιάννης Κάργας. Ο 28 ετών κεντρικός αμυντικός, όπως όλα δείχνουν, θα μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ κι εφόσον δεν αλλάξει κάτι στη συμφωνία που έχει κάνει με την κυπριακή ομάδα, θα συνεχίσει εκεί, με συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Κάργας αγωνίστηκε τελευταία φορά με την ασπρόμαυρη φανέλα στις 26 Απριλίου, στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ για τα πλέι οφ, εκτός έδρας.

Είχε αποβληθεί μόλις στο 10ο λεπτό κι αυτό κρίθηκε από τους “ασπρόμαυρους” ότι συνέβαλε τα μέγιστα στην ήττα της ομάδας με σκορ 4-0. Έτσι, στη συνέχεια τιμωρήθηκε με πρόστιμο, ενώ έμεινε εκτός πρώτης ομάδας, κάνοντας προπονήσεις με τη δεύτερη.

Ο παίκτης έκτοτε δεν επέστρεψε στην πρώτη ομάδα, ενώ δεν ξεκίνησε προετοιμασία για τη νέα σεζόν με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του, έχοντας άδεια να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα είναι η Ανόρθωση.

Όπως λένε οι πληροφορίες, η διοίκηση του ΠΑΟΚ συμφώνησε να λύσει άμεσα το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, που τελειώνει τον Ιούνιο του 2025. Ο ίδιος θα μεταβεί στην Κύπρο, όπου θα περάσει ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις. Εφόσον όλα είναι καλά, θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την Ανόρθωση.

Keywords
Τυχαία Θέματα