ΠΑΟΚ: Προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότητα

ΠΑΟΚ: Προσαρμογή στην ελληνική πραγματικότηταkmpotsΠαρ, 10/30/2020 - 21:58 Με σημείο αναφοράς την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, παρότι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί περιμένοντας την ολοκλήρωση των τυπικών, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στην Ελλάδα και προπονήθηκε στο Αγρίνιο εν όψει του κυριακάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η επιβράβευση,

η χαρά κι η σιγουριά του Λίνο για τον Πάμπλο (pic)

Ο Πάμπλο Γκαρσία με τους συνεργάτες του πραγματοποίησαν την πρώτη τους γνωριμία με την ομάδα κι ακολούθως ανέλαβαν την προπόνηση. Για ευνόητους λόγους, που επισημάνθηκαν νωρίτερα δεν υπάρχει σχετική αναφορά στην επίσημη ενημέρωση της ΠΑΕ που αναφέρει: "Αυτή ήταν μια διαφορετική επόμενη μέρα αγώνα. Με την ικανοποίηση της συνολικής εικόνας, την απογοήτευση του αποτελέσματος και την κούραση του ταξιδιού να κάνει παρέα στην καταπόνηση από την προσπάθεια του 90’.

Ο ΠΑΟΚ άφησε πίσω του τη Γρανάδα και το πρωί της Παρασκευής (30.10) ταξίδεψε για το Αγρίνιο όπου θα παραμείνει μέχρι τον αγώνα με τον Παναιτωλικό για τη Super League Interwetten.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν βασικοί κόντρα στους Ισπανούς παρέμειναν στο ξενοδοχείο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος ο Ενέα Μιχάι τραυματίστηκε στο γόνατο και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Το Σάββατο (30.10), ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:00".

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ - Ποδόσφαιρο Off Off Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #superleague #paokfc ΠΑΟΚ ΕΛΛΑΔΑ Από το αεροδρόμιο στο Αγρίνιο και στη συνέχεια στο γήπεδο για προπόνηση εν όψει Παναιτωλικού ο ΠΑΟΚ, στην πρώτη του Πάμπλο Γκαρσία Article publish on Παρ, 10/30/2020 - 21:58 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα