ΠΑΟΚ: Ψάχνει το διπλό πρόκρισης

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει από τους παίκτες του να συνεχίσουν τις καλές εμφανίσεις των τελευταίων αγώνων και να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα, που θα τους δώσει τη δυνατότητα να έχουν τον πρώτο λόγο, εν όψει της ρεβάνς σε μια εβδομάδα στην Τούμπα. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Τόμας Μουργκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να παραταχθούν με τον Κοτάρσκι στην εστία και τους Κεντζιόρα και Κουλιεράκη στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μπάμπα και Ότο θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, με τους Μεϊτέ και Οζντόεφ στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Οι Αντρίγια Ζίβκοβις, Κωνσταντέλιας και Τάισον θα είναι οι τρεις μεοσπιθετικοί, με τον Τόμας να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης.

Από την άλλη πλευρά, οι Βέλγοι θα παραταχθούν με τον Γιάκερς στην εστία και τους Ορντόνιες και Μέχελε στο κέντρο της άμυνας. Οι Μέιχερ και Σάμπε θα είναι οι δυο πλάγιοι μπακ, ενώ οι Ονιεντίκα, Βανάκεν και Φέτλεσεν θα είναι οι τρεις της μεσαίας γραμμής. Οι Σκόρας, Ροντρίγκες και Νούσα θα είναι οι τρεις της επίθεσης.

Την αναμέτρηση θα σφυρίξει ο Γερμανός, Ζίπεμπερτ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ζάιντελ και Φόλτιν. Ο Γερμανός Γιαμπλόνσκι θα είναι ο τέταρτος διαιτητής, ενώ στο VAR θα βρεθεί ο επίσης Γερμανός Φριτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα