ΠΑΟΚ: Ρ. Λουτσέσκου «Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια»

Με ανάμεικτα συναισθήματα υποδέχθηκε τη λήξη της αναμέτρησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου καθώς ναι μεν ήταν ικανοποιημένος και χαρούμενος από την ανατροπή-νίκη της ομάδας του αλλά την ίδια στιγμή δεν του άρεσε καθόλου η μείωση του σκορ κι ο τρόπος που ήρθε αυτήν στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σε ερώτηση για τη… διπροσωπία της ομάδας του ανά ημίχρονο αποκρίθηκε ως εξής: «Δε συμφωνώ απόλυτα με αυτό. Κάναμε καλό παιχνίδι μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Μετά πέσαμε ψυχολογικά. Αυτό είπα στους παίκτες στα αποδυτήρια στο ημίχρονο.

Δεν γίνεται από ένα γκολ να τα παρατάμε και να χάνουμε την συγκέντρωσή μας, πρέπει να δείξουμε αποφασιστικότητα. Το πιο σημαντικό είναι να έχουμε ένταση και η αποφασιστικότητα κάτι που είχαμε στα υπόλοιπα 50 λεπτά».

Και συμπλήρωσε μιλώντας στην κάμερα του Cosmote TV για τη σημαντικότατη συνεισφορά των αλλαγών που έκανε: «Είναι φυσιολογικό με τις αλλαγές να βελτιώνονται πράγματα, οι παίκτες που βγαίνουν πρέπει να καταλαβαίνουν τη φρεσκάδα που δίνουν αυτοί που έρχονται από τον πάγκο και αυτοί που μπαίνουν αλλαγή, να ξέρουν πόσο σημαντικά πράγματα μπορούν να δώσουν».

Keywords
Τυχαία Θέματα