ΠΑΟΚ: Τρέχει να ξαναμπεί στο rotation ο Ρικάρντο

Ο Αντρέ Ρικάρντο στον αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό, που προηγήθηκε για τον ΠΑΟΚ (31/1), έγινε ο νούμερο 32 παίκτης στο rotation των “ασπρόμαυρων” την τρέχουσα σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις, αλλά και ο 21ος παίκτης της ομάδας, που βρήκε δίχτυα. Μάλιστα, το έκανε σε μόλις 28′ λεπτά συμμετοχής! Ταυτόχρονα, όμως, πήρε και τον τίτλο του άτυχου, καθώς τραυματίστηκε κι αμέσως βγήκε στα πιτς…

Ο Πορτογάλος μέσος του “Δικέφαλου” υπέστη κάκωση στην κλείδα και αναγκαστικά πρέπει να

μείνει εκτός προπονήσεων για κάποιες ημέρες, έως ότου επανέλθει πλήρως στην πρότερη καλή κατάσταση και είναι σε θέση ξανά να αγωνιστεί. Χθες (1/2) έκανε θεραπεία, ενώ σήμερα (2/2) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και μπήκε σε μέρος της προπόνησης με τους συμπαίκτες του. Αν συνεχίσει έτσι, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να ανεβάσει ρυθμούς και να είναι ξανά διαθέσιμος.

Εκτός του Ρικάρντο, ο Αντρέ Βιεϊρίνια προπονήθηκε εκ νέου μόνος του. Πέρα από αυτούς τους δύο παίκτες, εννοείται και του Γουίλιαμ Τροστ-Εκόνγκ, που συνεχίζει στο Κόπα Άφρικα με την Εθνική Νιγηρίας, οι υπόλοιποι ήταν στη διάθεση του Λουτσέσκου. Το πρόγραμμα της προπόνησης, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον ερχόμενο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο εκτός έδρας, ξεκίνησε με rondo και παιχνίδια κατοχής, ενώ στη συνέχεια το τεχνικό επιτελείο εφάρμοσε ασκήσεις επιθετικής τακτικής.

Το Σάββατο (3/2) οι “ασπρόμαυροι” θα προπονηθούν στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία.

Keywords
Τυχαία Θέματα