Παπαγιάννης: «Ο κόουτς Σπανούλης ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια»

Ο Γιώργος Παπαγιάννης μίλησε στην πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής ομάδας μπάσκετ ενόψει των δυο προκριματικών αγώνων του Εurobasket 2025, με αντιπάλους την Τσεχία και την Ολλανδία, τονίζοντας ότι η νέα συνεργασία με τον Βασίλη Σπανούλη στον πάγκο, θα βοηθήσει στην νοοτροπία που έχει ο ίδιος ο προπονητής, γνωρίζοντας καλύτερα τις σχέσεις με τους διεθνείς και τα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παπαγιάννη:

“Δεν υπήρχε κάποια σκέψη. Όσο είμαι υγιής, πάντα θα είμαι στη διάθεση της

Εθνικής ομάδας. Είμαι περήφανος που άλλη μια φορά βρίσκομαι εδώ. Με την έλευση του κόουτς Βασίλη Σπανούλη, η ομάδα γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να φτιάξει και πρέπει να το δείξουμε αυτό.

Δεν είναι πολλά τα χρόνια που σταμάτησε ως παίκτης. Φαίνεται και από το πώς διαχειρίζεται το Περιστέρι. Θέλει να δώσει το καλύτερο που μπορεί. Ξέρει παραπάνω πώς είναι οι παίκτες και τα αποδυτήρια σε μια ομάδα. Θα δώσει τον καλύτερο εαυτό. Οι παλιοί με το καλό θα αφήσουν τη φανέλα της Εθνικής ομάδας, όποτε έρθει αυτή η στιγμή και με το νέο αίμα θα χτιστεί μια νέα Εθνική. Ξεκινά μια πολύ καλή προσπάθεια από σήμερα.

Είναι αλήθεια πως δεν μας πάει καλά η Τσεχία. Θέλουμε να ξεκινήσουμε με το δεξί την προσπάθεια στα παράθυρα. Όλοι στην Εθνική θα δώσουν το 100%, πόσο μάλλον εντός έδρας. Η Τσεχία κάθε φορά παρουσιάζει ένα καλό σύνολο με στόχο, αλλά κι εμείς θα κάνουμε το ίδιο“.

Keywords
Τυχαία Θέματα