Παπαθεοδώρου: «Παίξαμε σε υψηλό επίπεδο για 40 λεπτά»

Εμφανώς ευχαριστημένος από την καλύτερη εμφάνιση της ομάδας του φέτος, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, ήταν ο προπονητής του Π.Α.Ο.Κ, Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του επί του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε πως η νίκη αυτή σημαίνει περισσότερα σε επίπεδο γοήτρου και ψυχολογίας και στη συνέχεια σε βαθμολογικό
επίπεδο, ενώ δήλωσε ευχαριστημένος από το ντεμπούτο του Νταρνέλ Τζάκσον.

Αναλυτικά στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο ΗλίαςΠαπαθεοδώρου ανέφερε: «Είναι μια πολύ όμορφη μέρα για μας. Επικρατήσαμε επί ενός αντιπάλου παίζοντας σε πολύ υψηλό επίπεδο για σαράντα λεπτά. Από το ξεκίνημα του αγώνα είχαμε τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα σημαντικά κομμάτια που χρειάζεται για να κερδίσεις μια τέτοια ομάδα. Αποφασιστικότητα, θέληση, καθαρό μυαλό, εξαιρετική ατομική άμυνα και ομαδική λειτουργία και θεωρώ ότι πετύχαμε μια σημαντική νίκη γι’ αρκετούς λόγους. Ταυτόχρονα καταφέραμε να επιβληθούμε μιας εκ των κορυφαίων ομάδων στην Ευρώπη για 40 λεπτά. Αυτό δίνει αξία στη νίκη μας. Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την εξαιρετική εικόνα τους και στους συνεργάτες μας που έδωσαν όλες τις χρήσιμες συμβουλές. Εκμεταλλευτήκαμε την κούραση του Ολυμπιακού από τον τελευταίο αγώνα που είχε και κάναμε την καλύτερη φετινή εμφάνισή μας και στις δύο πλευρές του γηπέδου. Ευχαριστούμε τον κόσμο για τη συμπαράστασή του. Βοήθησε τα παιδιά με όμορφο και κόσμιο τρόπο και θεωρώ ότι αυτά τα παιδιά και αυτή η ομάδα αξίζουν μεγαλύτερης συμπαράστασης και προσοχής γιατί κάνουμε μια καινούργια προσπάθεια και χρειαζόμαστε τη νίκη του κόσμου».
Keywords
Τυχαία Θέματα