ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος 1-1: Είδε το ίδιο έργο για τελευταία φορά (highlights)

Οι Ηπειρώτες, αποχαιρετούν την κατηγορία με αήττητο δύο αγωνιστικών και υποσχέσεις για το «εις το επανιδείν», σε ένα ματς όμως τυπικό της σεζόν τους, καθώς είχαν πάμπολλες ευκαιρίες για άνετο τρίποντο, αλλά προδόθηκαν από την αστοχία τους. Στο τέλος, έπεσαν θύμα του γνωστού άγραφου νόμου του ποδοσφαίρου.

Η ομάδα της Μαγνησίας, τελείωσε τη σεζόν με μία ήττα σε επτά αγώνες, καθώς …αρνήθηκε να χάσει και πάει διακοπές χωρίς ιδιαίτερες σκοτούρες.

Κόντε – Παπαδόπουλος…σημειώσατε 2!

Κυρίαρχος έστω και χωρίς κατοχή μπάλας ο ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο, το οποίο εξελίχθηκε ουσιαστικά σε

προσωπική μονομαχία, ανάμεσα στον Πέδρο Κόντε και τον Συμεών Παπαδόπουλο, με νικητή τον δεύτερο!

Μόλις στο 10′, οι γηπεδούχοι δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία τους, όταν ο Ροσέρο βρήκε δεξιά στην περιοχή τον Κύρκο, αυτός γύρισε και ο Κόντε, ολομόναχος με την εστία ανυπεράσπιστη, προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι και αστόχησε.

Στο 14′, ο Ισπανός, βρέθηκε σε καλή θεση στην περιοχή, πλάσαρε, όμως ο Παπαδόπουλος μπλόκαρε.

Στο 18′, ο Κόντε προσπάθησε ξανά με σουτ στο όριο της περιοχής, όμως ο τερματοφύλακας του Βόλου έδιωξε σε κόρνερ!

Ακόμα καλύτερη όμως, ήταν η επέμβαση του Παπαδόπουλου, στο δυνατό μακρινό σουτ του Κόντε, στο 38ο λεπτό.

Ο Βόλος, που έχασε νωρίς λόγω τραυματισμού τον αμυντικό Ασλανίδη, απείλησε μόνο μία φορά, με αδύναμο σουτ του Μπερτόγλιο στο 42′, που δεν απείλησε.

Ροσέρο vs Ασεχνούν…σημειώσατε Χ!

Στο δεύτερο μέρος, σημειώθηκαν και τα δύο γκολ του αγώνα, με τη …μονομαχία Κόντε – Παπαδόπουλου να μετατρέπεται σε…Ροσέρο vs Ασεχνούν, με τους δύο καλύτερους των δύο ομάδων, να έχουν καθοριστική συνεισφορά στο αποτέλεσμα.

Στο 53′, ο κορυφαίος των γηπεδούχων, Ροσέρο, εξαπέλυσε δυνατό μακρινό σουτ και ο Παπαδόπουλος έκανε άλλη μία εντυπωσιακή επέμβαση σε κόρνερ.

Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο τερματοφύλακας του Βόλου δεν είχε περιθώρια, όταν ο Ροσέρο μπήκε εντυπωσιακά από δεξιά, γύρισε την κατάλληλη στιγμή για τον Τζίμα, που σκόραρε από κοντά με προβολή, την ώρα που ο προπονητής του ετοιμαζόταν να τον αντικαταστήσει!

Στο 60′, παραλίγο να γίνει και το 2-0, όταν ο Ροσέρο, αυτή τη φορά από αριστερά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, ο Μύγας με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Παπαδόπουλο και στην επαναφορά, ο Κόντε αστόχησε από κοντά!

Από την άλλη, ο Βόλος δεν ήταν καθόλου απειλητικός και έτσι ο Χρήστος Κόντης, άλλαξε τα μεσοεπιθετικά του άκρα.

Ένας από τους δύο που έριξε στο ματς, ο Ασεχνούν, είχε την καλύτερη ευκαιρία των φιλοξενούμενων μέχρι εκείνη την ώρα, με συρτό σουτ στο 70′ μέσα από την περιοχή, που μπλόκαρε ο Αθανασίου.

Ο ΠΑΣ πάντως συνέχισε στους ρυθμούς του, με την τελική του Καραχάλιου όμως να μην προβληματίζει από μακριά.

Η έτερη αλλαγή του Κόντη, Άλχο, έβγαλε στο 76′ καλή σέντρα για το κεφάλι του Κόμπα, που έστειλε όμως την μπάλα άουτ.

Ο ΠΑΣ όμως, πλησίασε στο 78′ το 2-0, όταν ο Ροσέρο με άλλη μία τρομερή ενέργεια από δεξιά, σέντραρε για τον Κόντε στο δεύτερο δοκάρι, αυτός έστρωσε στον αφύλακτο Μπακαδήμα, που αστόχησε από ιδανική θέση στη μικρή περιοχή!

Ο Βόλος ωστόσο, θα μπορούσε να τιμωρήσει τους άστοχους Ηπειρώτες, όταν στο 80′, ο Κόμπα βρήκε με μακρινή μπαλιά τον Ασεχνούν, αριστερά στην περιοχή, ο Φινλανδός επιχείρησε το δυνατό σουτ, αλλά ο Αθανασίου έβγαλε στην κλειστή γωνία ο Αθανασίου!

Ίδιοι πρωταγωνιστές, ίδια κατάληξη και στο 87′, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να αντιδρά σωστά σε σουτ του Φινλανδού.

Ένα λεπτό αργότερα, ο Μπαπτίστ (που είχε αντικαταστήσει μέσα σε αποθέωση από το κοινό τον Κόντε), έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για το 2-0, όταν μπήκε μόνος του από τον άξονα, απέφυγε τον Παπαδόπουλο, αλλά καθυστέρησε και υπό πίεση, έστειλε την μπάλα πάνω από την εστία.

Έτσι, όπως έχει γίνει πάμπολλες φορές σε φετινά ματς του ΠΑΣ, στα οποία έπαιξε καλά, δέχτηκε γκολ ισοφάρισης κόντρα στη ροή του αγώνα στο 89′: ο Ασεχνούν, που έκανε τη διαφορά μετά την είσοδό του, έβγαλε ωραία φαλτσαριστή σέντρα από αριστερά, στο δεύτερο δοκάρι βρέθηκε μόνος του ο Μωραΐτης και με κεφαλιά έκανε το τελικό 1-1…

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΒΟΛΟΣ 1-1


Stoiximan Super League 2023/24, Playouts, 7η Αγωνιστική

Γκολ: 56′ Τζίμας – 89′ Μωραΐτης
Κίτρινες: –
Κόκκινες: –
Διαιτητής: Κουμπαράκης
Βοηθοί: Δέλλιος, Οικονόμου

ΠΑΣ Γιάννινα (Γεωργουλόπουλος): Αθανασίου – Πανάγου, Μπακαδήμας, Σομποτσίνσκι, Κιάκος – Τζίνο (68′ Καραχάλιος), Λιάσος – Ροσέρο (83′ Ναούμης), Κύρκος (57′ Μπεγκάλα), Τζίμας (69′ Μίνα) – Κόντε (82′ Μπαπτίστ).
Βολος (Κόντης): Παπαδόπουλος – Τάχατος (84′ Γκαρσία), Ασλανίδης (23′ Ράτσιτς), Καλογερόπουλος, Kίτσος – Μπαριέντος, Τσοκάνης – Μύγας (66′ Άλχο), Κόμπα, Μπερτόγλιο (66′ Ασεχνούν) – Μωραΐτης.

Keywords
Τυχαία Θέματα