ΠΑΣ Γιάννινα-Παναιτωλικός 0-0: «Χ»ωρίς νικητή το ντέρμπι ουραγών (highlights)

Οι δύο ομάδες ήθελαν τους βαθμούς προκειμένου να… ψηλώσουν βαθμολογικά, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ που θα τους έδινε την ευκαιρία να πετύχουν το στόχο τους. Οι φιλοξενούμενοι είχαν σε καλή μέρα τον Στέφανο Καπίνο, ο οποίος με δύσκολες επεμβάσεις στην αρχή και στο τέλος του αγώνα, μπόρεσε να διατηρήσει ανέπαφη την εστία του. Το σύνολο του Γιάννη Πετράκη στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Χάρη Μαυρία.

Τα αρχικά πλάνα

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στο ντεμπούτο

του επέλεξε τον Κλέιμαν για τη θέση του τερματοφύλακα και τους Σόρια, Παντελάκη, Εραμούσπε, Τσαούση στην άμυνα. Καραχάλιος και Τζίνο ήταν τα δύο αμυντικά χαφ, με τους Ροσέρο, Τζίμα στις δύο πλευρές και τον Παμλίδη λίγο πίσω από τον προωθημένο Μπάλαν.

Ο Γιάννης Πετράκης από τη μεριά του επέλεξε τον Καπίνο και τους Μαλή, Ντουάρτε και Μλάντεν μπροστά του στην άμυνα. Οι Λιάβας και Τορεχόν τοποθετήθηκαν στα άκρα και τους Μπαλντασάρα, Χατζηθεοδωρίδης και Χουάνπι στον άξονα. Οι Φρ. Ντουάρτε και Πέδρο αγωνίστηκαν στην επίθεση της ομάδας του Αγρινίου…

Ανίκητος ο Καπίνο…

Παιχνίδι κέντρου περισσότερο στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με την πρώτη καλή στιγμή να έρχεται στο 13’, αλλά ο Καπίνο αντέδρασε θετικά στην προσπάθεια του Τζίμα. Ο γκολκίπερ του Παναιτωλικού ήταν ανίκητος και στο 21’με τον Μπάλαν να βλέπει τον αντίπαλο του να σταματάει εκπληκτικά το δυνατό σουτ που επιχείρησε μέσα από την περιοχή.

Όσο περνούσαν τα λεπτά ο Παναιτωλικός ανέβαζε πιο ψηλά τις γραμμές του και στο 33’ απείλησε από στημένη φάση, αλλά ο Σόρια έδιωξε μπροστά από τη γραμμή την κεφαλιά του Ντουάρτε.

Πίεσε ο ΠΑΣ, αλλά…

Οι γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη διάθεση για να πιέσουν επιθετικά, αλλά δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα του Παναιτωλικού. Μάλιστα λίγο έλειψε να βρεθούν πίσω στο σκορ στο 60’, όταν ο Φρεντερίκο Ντουάρτε επιχείρησε το σουτ και ο Κλέιμαν πάνω στη γραμμή έδιωξε εκπληκτικά, διατηρώντας το μηδέν στην εστία του. Οκτώ λεπά αργότερα ο Μπάλαν από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το τέρμα δεν μέτρησε για οφσάιντ στον Παμλίδη.

Λι δύο προπονητές πραγματοποίησαν αλλαγές προκειμένου να βοηθήσουν την ομάδα τους να φτάσει στον στόχο της, ωστόσο η κίνηση του Πετράκη με τον Μαυρία δεν του… βγήκε. Ο έμπειρος άσος αντίκρισε δύο φορές την κίτρινη κάρτα και στο 82’ άφησε τον Παναιτωλικό με δέκα παίκτες. Στα εναπομείναντα λεπτά ο ΠΑΣ πίεσε ακόμα περισσότερο και θα μπορούσε να είχε πάρει το τρίποντο, αν ο Καπίνο δεν σταματούσε στη γωνία του το σουτ του Ροσέρο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων…

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κλέιμαν, Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Τσαούσης (76’ Κιάκος), Καραχάλιος, Τζίνο (90’ Ριένστρα), Τζίμας (64΄Λεό), Ροσέρο, Παμλίδης, Μπάλαν (76΄Κόντε)

Παναιτωλικός (Γιάννης Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μπρ. Ντουάρτε, Μλάντεν (70’ Σενγκέλια), Λιάβας, Τορεχόν, Χουάνπι (90’ Τσιγγάρας), Μπαλντασάρα (74’ Πέρες), Χατζηθεοδωρίδης, Φρ. Ντουάρτε (70’ Μαυρίας), Πέδρο (74’ Καρέλης)

Keywords
Τυχαία Θέματα