Πασκουάλ: "Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"

Πασκουάλ: "Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο μας παιχνίδι για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό"antoniamath11Πέμ, 03/11/2021 - 14:59

Δύσκολο αντίπαλο χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ο Τσάβι Πασκουάλ. Ο τεχνικός της Ζενίτ έχει αντιμετωπίσει αρκετές φορές τους "ερυθρόλευκους", τόσο στο ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και στην Euroleague, όταν καθόταν στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Πλέον ως προπονητής της ρωσικής ομάδας θέλει οι παίκτες του να κάνουν ένα καλό παιχνίδι και να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα ξεκινώντας από τους "ερυθρόλευκους".

Αναλυτικά:


Για το πρώτο παιχνίδι στην Ρωσία με τον Ολυμπιακό: «Παίζουμε κόντρα σε μία πολύ καλή και physical ομάδα. Το προηγούμενο παιχνίδι μας απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν το πρώτο μετά το θέμα που είχαμε με τον Covid-19. Δεν είχαμε παίξει καλά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο».

Για το ματς στο ΣΕΦ και πως θα κερδίζει η Ζενίτ: «Πρέπει να δείξουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όλες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, εμείς είχαμε σταθερότητα αλλά στα τελευταία παιχνίδια δεν δείξαμε το πρόσωπο που είχαμε νωρίτερα στην σεζόν. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι μας για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό».

ΔΙΕΘΝΕΙΣ - Euroleague - ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit - Μπάσκετ Off Off Off Off ΜΠΑΣΚΕΤ Zenit ΔΙΕΘΝΕΙΣ Ο τεχνικός της Ζενίτ, Τσάβι Πασκουάλ αναφέρθηκε στο παιχνίδι της Παρασκευής (12/3) στο ΣΕΦ, κόντρα σε έναν γνώριμο αντίπαλο τον Ολυμπιακό, υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το καλύτερο της ματς για να κερδίσει τους "ερυθρόλευκους". Article publish on Πέμ, 03/11/2021 - 14:59 Article hide updated date On Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα