Περίπατο σε 20 λεπτά η Ρεάλ!

Παίζοντας πολύ καλά στο δεύτερο ημίχρονο και κυρίως μέχρι το 70’ η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε με 4-1 της Λεγανές και πέτυχε την 3η νίκη της σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα. Πρωταγωνιστής ο Καρίμ Μπενζεμά σκοράροντας δύο φορές αλλά και ο Καρβαχάλ που ήταν εξαιρετικός σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Ρεάλ μπήκε όπως αναμενόταν αρκετά πιεστικά στο παιχνίδι και ευτύχησε να σκοράρει στην δεύτερη ευκαιρία που δημιούργησε. Πρώτα απείλησε με το τετ-α-τετ του Ασένσιο με τον Κουέγιαρ και το άστοχο πλασέ του επιθετικού της, και άνοιξε το σκορ στο 17’ με την εξαιρετική
εκτέλεση του Μπέιλ μετά την ασίστ του Καρβαχάλ.
Στο 23’ ο Κασεμίρο ανέτρεψε τον Εράσο και η Λεγανές πήρε πέναλτι στην πρώτη επίσκεψή της στην περιοχή των μαδριλένων. Το εκτέλεσε ο Καρίγιο και ισοφάρισε.
Η Ρεάλ δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική με τον Μπενζεμά να υστερεί στο πρώτο ημίχρονο και τον Μαρσέλο να μην συμμετέχει καθόλου στο δημιουργικό κομμάτι και τη «Βασίλισσα» να παίζει συνέχει από δεξιά με τον Καρβαχάλ.

Στο 48ο λεπτό ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε για πρώτη φορά τη μπάλα εντός περιοχής και κατάφερε με κεφαλιά να νικήσει τον Κουέγιαρ για το 2-1. Ο Διαιτητής αρχικά ακύρωσε το γκολ, όμως αφού εξέτασε το VAR άλλαξε την απόφασή του και σωστά μέτρησε το γκολ.
Στο 58ο λεπτό νέα μεγάλη ευκαιρία της Ρεάλ και πάλι από δημιουργία του Καρβαχάλ, που έβγαλε πολύ ωραία πάσα για τον Κρόος κι αυτός με βολές στην κίνηση έστειλε τη μπάλα να περάσει εκατοστά από το δοκάρι του τερματοφύλακα της Λεγανές.
Τρία λεπτά αργότερα ο Καρίμ Μπενζεμά συνδυάστηκε με τον Μόντριτς στο ύψος της μεγάλης περιοχής και με πολύ όμορφο σουτ νίκησε τον Κουέγιαρ πετυχαίνοντας το 3-1.
Στο 65 ο Ασένσιο κέρδισε πέναλτι από μαρκάρισμα του Μπουστίνσα και ο Σέρχιο Ράμος το εκτέλεσε εύστοχα για το 4-1.
Η Ρεάλ ανέβασε την απόδοσή της στο δε3ύτερο ημίχρονο και έφτασε σε εύκολη επικράτηση όντας ιδιαίτερα αποτελεσματική σε αυτό το διάστημα απέναντι σε μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα.
Καλή απόδοση και από τον Δημήτρη Σιόβα στο παιχνίδι.
Keywords
Τυχαία Θέματα