Πίτερς: «Πρέπει να παίξουμε ομαδική άμυνα» (video)

Ο Αμερικανός παίκτης τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσπαθήσουν να αλλάξουν την παράδοση που έχουν κόντρα στους Μονεγάσκους. Παράλληλα, μίλησε για τον Μάικ Τζέιμς και τη βοήθεια των φιλάθλων, που έκαναν ένα ακόμα sold out.

Για την αναμέτρηση με τη Μονακό: «Η Μονακό είναι πάντα ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς, εκτός το περσινό ματς του Final 4. Δεν τα πάμε πολύ καλά απέναντί τους και θα προσπαθήσουμε να το αλλάξουμε αυτό αύριο».

Για τον Μάικ Τζέιμς: «Το να σταματήσω τον Τζέιμς είναι ένα θέμα. Δε νομίζω πως κάποιος θα προσεγγίσει το παιχνίδι με σκοπό να τον σταματήσει. Αυτό

που πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα είναι παίξουμε ομαδική άμυνα. Δεν είναι ένας εναντίον ενός ή δυο εναντίον ενός. Θα παίξουμε Ολυμπιακός εναντίον της Μονακό και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο παιχνίδι για να κερδίσουμε».

Για το ότι έγινε πρόσφατα πατέρας: «Η ζωή αλλάζει προς το θετικό για εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος και είναι όλοι πολύ χαρούμενοι στην οικογένεια. Είναι μεγάλο γεγονός για εμένα, τη γυναίκα μου και την οικογένειά μου. Οπότε όλο αυτό μου έδωσε ενέργεια και έμπνευση. Είναι απίστευτο το συναίσθημα και προσπαθώ να παίζω καλά και για εκείνη».

Για τη βοήθεια των φιλάθλων: «Ο κόσμος ήταν εκπληκτικός. Είχαμε ένα ακόμα sold out. Είναι υπέροχο να παίζεις μπροστά στο παθιασμένο κοινό μας. Είναι ένα καθημερινό δώρο, το οποίο όμως δεν το θεωρούμε δεδομένο. Είναι κάτι που το λατρεύουμε, το θέλουμε. Μας βοήθησαν πολύ να πάρουμε τη νίκη και το ίδιο πιστεύω θα κάνουμε και με τη Μονακό».

Keywords
Τυχαία Θέματα