Πίτερς: «Θα βρούμε πάλι τον ρυθμό μας»

Ο παίκτης των Πειραιωτών δήλωσε κατά την αναχώρηση της αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, πως η προσοχή θα πρέπει να στραφεί στο ματς με τη Φενέρμπαχτσε και να ξεχάσει η ομάδα του την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Παράλληλα, τόνισε πως περιμένει ένα δύσκολο ματς με την τουρκική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε και στους ψηλούς της ομάδας του Δημήτρη Ιτούδη.

Αρχικά, ο Πίτερς δήλωσε για την ήττα στο ντέρμπι: «Ποτέ δεν αισθάνεσαι καλά. Όμως αυτό ήταν χθες και σήμερα είναι μια νέα μέρα. Έχουμε μπροστά μας μια νέα

πρόκληση. Παίζουμε κόντρα σε μια δύσκολη ομάδα στην Euroleague, τη Φενέρμπαχτσε. Εκεί έχουμε στρέψει την προσοχή μας».

Στη συνέχεια τόνισε για το αν υπάρχουν… προηγούμενα με τη Φενέρμπαχτσε: «Δε νομίζω πως έχουμε προηγούμενα με τη Φενέρμπαχτσε. Πέρυσι ήταν πολύ δύσκολα τα play off απέναντι τους. Δεν περιμένουμε κάτι λιγότερο. Θα είναι ένα δύσκολο ματς και για τις δυο ομάδες, σε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους. Το μόνο που μπορούμε να θέλουμε είναι να έχουμε καλύτερη απόδοση, από ότι στο προηγούμενο ματς».

Παράλληλα, ο Πίτερς δήλωσε πως ο Ολυμπιακός θα βρει τον ρυθμό του: «Μπορείς να βρεις πολλές δικαιολογίες για αυτό. Δεν έχουμε βρει ακόμα τον καλύτερο ρυθμό μας. Δεν είχαμε τις καλύτερες στιγμές σε κάποια ματς. Είναι μέρος της διαδικασίας, όταν ξεκινάς μια νέα σεζόν. Με την επιστροφή των τραυματιών θα μπορέσουμε να βρούμε και πάλι τον ρυθμό μας. Μόλις αρχίσουμε να δείχνουμε και πάλι τις δυνατότητές μας, δε θα υπάρχουν ερωτηματικά».

Επίσης, μίλησε και για τις χαμένες βολές στο ντέρμπι: «Δε θυμάμαι άλλη φορά που να έχω χάσει δυο βολές. Δεν είναι κάτι συνηθισμένο για εμένα, αλλά και για εμάς σαν ομάδα. Είναι από τα πράγματα, που είτε τα δουλεύεις για να τα διορθώσεις, είτε τα ξεχνάς και πως παρακάτω. Δε νομίζω πως θα ξανασυμβεί στη σεζόν».

Τέλος, αναφέρθηκε και για στους ψηλούς της Φενέρμπαχτσε: «Εξαιρετικοί ψηλοί και στις δυο πλευρές του παρκέ. Η προετοιμασία μας για το ματς θα είναι σημαντική. Σίγουρα δε θα είναι εύκολο. Η προσήλωσή μας θα είναι το «κλειδί» και φυσικά η προετοιμασία που θα έχουμε από τον κόουτς και το επιτελείο, για να είμαστε πανέτοιμοι».

Keywords
Τυχαία Θέματα