Πογέτ: «Μάθαμε πολλά, εγώ έμαθα πολλά» (video)

Ενα παιχνίδι και μια ήττα που είχε αρκετά διδάγματα μέσα. Τέτοια ήταν η προσέγγιση του Γκουστάβο Πογέτ, στις δηλώσεις που έκανε στη NOVA μετά την ήττα της Εθνικής από την Ολλανδία.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ζήτησε από όλους να πάρουνε το μάθημα από αυτό το παιχνίδι και πρώτα ο ίδιος.

Στην αρχή των δηλώσεών του είπε: “Σήμερα μάθαμε πολλά. Καταρχάς μάθαμε τι πρέπει να πετύχουμε αν θέλουμε να παίξουμε στο EURO. Και εγώ έμαθα

πολλά. Είπα στους παίκτες μου θα το συζητήσουμε, θα το σκεφτούμε. Είπα στους παίχτες μου ότι αν θα πάμε στο EURO τα παιχνίδια θα είναι όπως το σημερινό”.

Πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση για την ενέργεια που είχε η Ολλανδία στο πρώτο ημίχρονο. Είπε: “Είχανε ενέργεια, είναι μεγαλόσωμοι παίκτες, δυνατά παιδιά, είναι γρήγοροι, πολύ καλοί με την μπάλα και τα είδαμε αυτά απόψε. Ξέραμε από την αρχή τι είναι η Γαλλία και η Ολλανδία, έχουμε παίξει και τα δύο παιχνίδια εκτός έδρας οπότε ξέρουμε τώρα τι πρέπει να κάνουμε για τα εντός έδρας παιχνίδια”.

Ακόμη είπε: “Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, όλοι οι παίκτες για όλα τα παιχνίδια, δεν μπορώ να κατηγορήσω έναν παίκτη για μια κίτρινη κάρτα”.

Αναφέρθηκε στους παίκτες που μπήκανε στην εντεκάδα και είπε: “Και ο Ρότα και ο Ρέτσος ήταν καλοί, ο Ρέτσος ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες μας”.

Συμπλήρωσε: “Αν πρέπει να πάμε στο EURO έχω μάθει πώς πρέπει να το αντιμετωπίσουμε. Πρέπει να είμαι καλύτερα προετοιμασμένος και το ίδιο και οι παίκτες να είναι. Αν θέλουμε να έχουμε πιθανότητες πρόκρισης στην επόμενη φάση πρέπει να κερδίσουμε τα επόμενα δύο παιχνίδια”.

Keywords
Τυχαία Θέματα