Ποιοι μισούν… επίσημα την Ρεάλ Μαδρίτης

Είτε επειδή είναι αντίπαλοι, είτε επειδή απλά την… μισούν, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι του αθλητισμού που επισήμως έχουν δηλώσει την αντιπάθεια τους προς την Ρεάλ Μαδρίτης.

Προσφάτως ήταν ο μπασκετμπολίστας της Μπαρτσελόνα Πιερ Οριόλα, που με δηλώσεις του κατέστησε σαφές πως δεν του αρέσει στο ελάχιστο η Ρεάλ. Ευκαιρίας δοθείσης λοιπόν ας δούμε κάποιους από εκείνους που αγαπούν να μισούν τους Λος Μπλάνκος.

Ο Πιερ Οριόλα μίλησε εναντίον της Ρεάλ την Κυριακή 24/3.

«Είμαι οπαδός της Μπαρτσελόνα, αλλά είμαι ακόμη περισσότερο αντί-Μαδριλένος».

Ο
Τζοάν Γκασπάρ, πρώην πρόεδρος των Καταλανών επίσης είχε δηλώσει δημοσίως ότι, «Η Ρεάλ μ’ ενοχλεί, είμαι εναντίον τους».

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Μπάρτσα Χρίστο Στόίτσκοφ είχε αναγάγει σε πάθος το να μιλάει εναντίον των μερένγκες.

«Ποτέ δεν θα φορέσω άσπρη εμφάνιση, γιατί άσπρα φορά η Ρεάλ, ομάδα που μισώ όσο καμία άλλη», είχε πει ο Βούλγαρος άσος.

Ο θρύλος της Ατλέτικο Μαδρίτης, Πάολο Φούτρε, συχνά πυκνά ποστάρει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποτιμητικά σχόλια για την Ρεάλ.

Το ίδιο και ο πρώην πρόεδρος των ροχιμπλάνκος, Ζορζ Ζεσούς, που είχε τονίσει ότι, «Χαίρομαι όταν χάνει η Ρεάλ».

Στην παρέα και ο Γκάμπι πρώην άσος της Ατλέτικο που είχε δηλώσει «όσο παίζεις και μεγαλώνεις απλά μαθαίνεις να μισείς την Ρεάλ, τόσο απλά. Δεν είναι κάτι καλό ή κακό, απλά είναι η πραγματικότητα όταν είσαι παίκτης της Ατλέτικο».

Κι ένας ακόμη πρώην παίκτης της Ατλέτικο, ο αργεντίνος Όσκαρ Μένα είχε πει το εξής αμίμητο: «Θέλω πάντα να χάνει η Ρεάλ και τα πράγματα να πηγαίνουν άσχημα πάντα για εκείνη. Πρέπει να πανηγυρίζεις κάθε φορά που χάνει. Είμαι ένας απλός φίλαθλος της Ατλέτικο…».
Keywords
Τυχαία Θέματα