Ποιοτικό το πράσινο ρόστερ

Παράλληλα απέδειξε ότι το ντέρμπι με την ΑΕΚ, ήταν απλά μια κακή παρένθεση στην εξαιρετική του πορεία, από την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, στα τέλη Ιουλίου, έως τώρα.

Χθες βράδυ η ομάδα της Αθήνας έπαιξε κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο, παρά το εκτεταμένο ροτέϊσον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίος σίγουρα είναι ικανοποιημένος, καθώς βλέπει ότι το φετινό ρόστερ έχει βάθος, αλλά και ποιότητα. Οι περισσότεροι παίκτες έπαιξαν έξυπνα, με ψυχή

και δικαιολογημένα αποθεώθηκαν στο τέλος από 3.000 φίλους της ομάδας, που βρέθηκαν στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης.

Ο Φώτης Ιωαννίδης για μια ακόμη φορά έδειξε την μεγάλη του κλάση. Μάλιστα λίγο πριν από το φινάλε, χάρη στο υπέροχο γκολ που πέτυχε, έκλεψε τον τίτλο του MVP, από τον εξαιρετικό Γουίλιαν Αράο, που χθες θύμισε κάτι από Ζιλμπέρτο Σίλβα. Το τέρμα που σημείωσε ο “Φωτάρας”, ήταν από τα ομορφότερα που έχουμε δει στα ελληνικά γήπεδα τα τελευταία χρόνια.

Κοντά τους σε απόδοση ο Βέρμπιτς, ο οποίος βρίσκει σιγά σιγά τα πατήματα του, αλλά και ο Μλαντένοβιτς, που είναι μπακ χαφ ποιότητας.

Πλέον οι πράσινοι θα αγωνιστούν με ανεβασμένη ψυχολογία στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, αλλά και τον εξίσου κρίσιμο αγώνα που ακολουθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο Ισραήλ, κόντρα στην Μακάμπι Χάϊφα για το Europa League.

Keywords
Τυχαία Θέματα