Ποντάρει σε Ουγκάρτε

Με τον δυναμικό χαφ της Σπόρτινγκ, 22χρονο Ουρουγουανό Μάνουελ Ουγκάρτε η πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν ενισχύεται στη θέση “έξι” και παράλληλα απελευθερώνει τπν Βεράτι από τις πολλαπλές ανασταλτικές και όχι μόνο δουλειές του στο κέντρο του γηπέδου.

Μοιάζει στοχευμένη επιλογή από αγορά χώρας που ξέρει πολύ καλά ο τεχνικός διευθυντής Λουίς Κάμπος. Μήπως όμως δεν ήξερε καλά και τον Βιτίνια,

επίσης μεταγραφή από την Πορτογαλία; Μήπως ο ασταθής Βιτίνια έλαμψε στην πρώτη σεζόν του στο Παρίσι;

Ο Ουγκάρτε πάντως, με Βεράτι και Βιτίνια και Περέιρα και Ρουίθ και Σάντσες στα χαφ (στην λίστα είναι και ο παίκτης Σολέρ ακόμη) θα αναλάβουν το βάρος και να αμυνθούν και να επιτεθούν. Για την ώρα ο μόνος αξιόπιστος παραμένει ο Βεράτι!

Το σημαντικό για την Παρί στην πρώτη σεζόν του Λουίς Ενρίκε (σεζόν που προστίθεται σε αποτυχημένες απόπειρες για το απωθημένο που είναι η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ, άρα τα περιθώρια για περίοδο χάριτος δεν υφίστανται) είναι να έχει σταθερό σχηματισμό σε διαρκή εξέλιξη και βελτίωση και παίκτες με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό.

Δεν μπορεί ο Μαρκίνιος να είναι και στόπερ και εξάρι, δεν μπορεί ο Περέιρα να είναι και στόπερ και εξάρι πότε σε 3-5-2, πότε σε 4-3-3, δεν μπορεί ο Μπιτσιαμπί με τον Εμερί και τον Εκιτικέ να είναι οι νέοι που θα βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά με την Μπάγερν, δεν μπορεί ο Βιτίνια να χάνεται στα χαφ και ο Βεράτι να αγωνίζεται λες και η Παρί δεν έχει άλλα χαφ, δεν μπορεί η Παρί να παίζει με τρία στόπερ που δεν δημιουργούν και η αντίπαλη ομάδα να είναι κλεισμένη στην περιοχή της (δεκάρι στο μεταξύ ποιός θα είναι; Ο Νεϊμάρ;), δεν μπορεί λοιπόν ο 22χρονος Ουρουγουανό Μάνουελ Ουγκάρτε να σηκώσει όλο το βάρος στα χαφ χωρίς βοήθειες από καθαρό “οκτάρι” και “δεκάρι”.

Θα έχει την τύχη των πολλών προκατόχων του, λέγε με Παρέδες, Βαϊνάλντουμ…

Keywords
Τυχαία Θέματα