Ποστέκογλου: «Μόνο σεβασμός για τον Ποτσετίνο!»

Το αφεντικό των “μπλε” θα επιστρέψει στο Στάδιο της Τότεναμ για πρώτη φορά μετά την απόλυσή του το 2019.
Ο Αργεντινός απόλαυσε μια πολύ επιτυχημένη πενταετία με τους Σπερς και τους οδήγησε στον πρώτο τους τελικό του Champions League, λίγους μήνες πριν την απόλυση του από τον πρόεδρο Ντάνιελ Λίβι.

Όταν η Τότεναμ έψαχνε για νέο προπονητή την προηγούμενη σεζόν, ο Ποτσετίνο συνδέθηκε με την επιστροφή του στον αγγλικό σύλλογο, μετά την αποχώρηση του από την Παρί Σεν

Ζερμέν.
Όμως η Τότεναμ προσέλαβε τον Ποστέκογλου από τη Σέλτικ και ο Ποτσετίνο επέλεξε να συμμετάσχει στους αντιπάλους της παλιάς του ομάδας στο Λονδίνο, αυξάνοντας την πιθανότητα οι οπαδοί των Σπερς να ετοιμάσουν εχθρική υποδοχή στον 51χρονο τεχνικό.

Ωστόσο, ο Άγγελος Ποστέκογλου ελπίζει να αποδοθεί στον Ποτσετίνο ο πρέπων σεβασμός από την κερκίδα.
«Κοιτάξτε, είναι αναμφίβολο ότι είχε απίστευτο αντίκτυπο σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο», είπε στους δημοσιογράφους την Πέμπτη.
«Έφτασε τον σύλλογο σχεδόν στην κορυφή του Champions League, έφτασε κοντά στο πρωτάθλημα, οπότε η καλή του δουλειά είναι αδιαμφισβήτητη. Αμφιβάλλω ότι θα υπάρχει οτιδήποτε άλλο, εκτός από σεβασμός για τον Μαουρίσιο, από οποιονδήποτε σε αυτόν τον ποδοσφαιρικό σύλλογο!».
Ο Ποστέκογλου οδηγεί την Τότεναμ από επιτυχία σε επιτυχία, αήττητη, στην κορυφή της Premier League με οκτώ νίκες σε 10 αγώνες.
Σε πλήρη αντίθεση με τον αντίκτυπο του Αυστραλού στην Τότεναμ, ο Ποτσετίνο αντιμετώπισε πολλά προβλήματα στην Τσέλσι.
Παρά το γεγονός ότι ξόδεψε περισσότερα από 350 εκατομμύρια λίρες για νέες μεταγραφές κατά τη διάρκεια της τελευταίας σεζόν, η ομάδα του, που βέβαια έχει πληγεί από τραυματισμούς, βρίσκεται στην 11η θέση με μόλις τρεις νίκες στο πρωτάθλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα