Αποδυτήρια: Ακόμα συζητιέται το πώς ο Αλμέιδα έπιασε κορόιδο ξανά τον Λουτσέσκου

Η στήλη αποδυτήρια είναι και πάλι μαζί σας. Η Stoiximan Super League προχωρά και μας δίνει χρήσιμες απαντήσεις για την εικόνα και τη δυναμική των ομάδων.

Ξεχώρισε το ΑΕΚΠΑΟΚ και εκεί φάνηκαν πολλά. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ήταν ανώτερη εμφανέστατα με τον Αργεντινό να κατατροπώνει τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Μιλάμε για καθολική υπεροχή.

Λίγο

αργότερα ο Ολυμπιακός περνούσε από μία έδρα που όλοι οι άλλοι δεν το έχουν καταφέρει έως τώρα. Μεγάλο διπλό αυτό που έκανε κόντρα στον ΟΦΗ.

Χαμόγελα στο Περιστέρι. Εκεί ο Ατρόμητος πήρε βαθιά ανάσα και ο Νίκος Βέργος υπενθύμισε πως είναι εδώ. Σε αντίθεση με τον Μίλαν Ράσταβατς. Δεν έχει τσουλήσει αυτή η επιστροφή στην Τρίπολη. Κάτι πήγε να δείξει αρχικά, αλλά τελευταία; Πρόβλημα! Στα αποδυτήρια ίσως και όχι, στο γήπεδο σίγουρα.

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Αποδυτήρια«Λάθος» διάβασμα
Αντιληπτό και σεβαστό το rotation. Μόνο που ο κόουτς Ραζβάν «βλέπει» τα όνειρά το και δυστυχώς πάντα δεν τον δικαιώνουν. Ο Βϊεϊρίνια, στα 36 του, έγινε εύκολος στόχος από τον Ματίας Αλμέιδα, βάζοντας πάνω του τον πυραυλοκίνητο Πινέδα. Η απουσία του Κουλιέρακη στο build up άφησε ξανά εκτεθειμένο τον Εκόνγκ (σ.σ.: φάση του 2-0, χαρακτηριστικό παράδειγμα) μια και ο Νάσμπεργκ είχε μόνο… ανασταλτικό ρόλο στον αγώνα. Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε ίχνος φάσης και αποτελεί τον καλύτερο «πελάτη» της ΑΕΚ: 4 ματς, 4 ήττες – η μία στον τελικό Κυπέλλου- (0-9 τέρματα)!Επιτέλους, γκολ!
Νίκος Βέργος. Εμφανίστηκε στον Ατρόμητο για να «γεμίσει» τα παπούτσια του άλλοτε killer, Ευθύμη Κουλούρη. Επιλογή του Γιάννη Αγγελόπουλου 101%, η οποία μάλιστα πληρώθηκε αδρά με 130 χιλιάρικα ετησίως. Δυστυχώς, παντελώς «αόρατος» στα πρώτα του 8 ματς. Μέχρι που έφθασε η 28 η Οκτωβρίου και αναφώναξε «όχι» στην αφάνεια: μπήκε αλλαγή στο 62’ και γύρισε το ματς με τον Παναιτωλικό. Ενεργή συμμετοχή στο 2-1, σημείωσε το νικητήριο γκολ in extremis σε αγώνα-τελικό με τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει την πρώτη του νίκη.Ένας κόουτς δύει…
Έχουμε και λέμε: 1-4, από τον Παναθηναϊκό χωρίς να «φωνάξει» κιχ! Ακολούθησε, ο περίπατος της ΑΕΚ που άλωσε την Τριπολιτσά χωρίς να ΄χει επιθετικό (0-3). Και εμφανίστηκε η «σφιχτή» Λαμία να βάλει τον Αστέρα Τρίπολης σε ακόμη μεγαλύτερη εσωστρέφεια. Τρία εντός έδρας ματς, 0 βαθμούς για τον κύριο Ράσταβατς. Μπορεί το παρελθόν να «έψησε» τα αφεντικά να τον επαναφέρουν στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, αλλά ακόμη και ο ίδιος δεν έχει σχέση με το… χθες! Παρωχημένες ιδέες, καμία έμπνευση, ταχύτητα στο παιχνίδι.Είναι γάτα!
Σε ένα γήπεδο που ο Άρης «λύγισε», o ΠΑΟΚ δεν άντεξε και η ΑΕΚ έχει υποστεί την μοναδική της ήττα στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός πέρασε με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι! Μολονότι 4 βράδια νωρίτερα είχε κάνει κατάθεση με πάνω από 110 χλμ συνολικά ως ομάδα απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Παιχνίδια που ο Ντανιέλ Ποντένσε ακόμη και «σβηστός» παίρνει μόνος του. Γι αυτό ο Ολυμπιακός «επένδυσε» στο come backτου… κοντού. Για να βγάλει ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και με ατομική κλάση να αποφεύγει τις κακοτοπιές.

Γεράσιμος Μανωλίδης για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα