Πράσινο φως πήρε το πιλοτικό επεισόδιο των Sylvester Stallone και Dolph Lundgren

Η σειρά θα λέγεται "The International".

Προς την υλοποίηση φαίνεται πως οδηγεί το νέο project των Sylvester Stallone και Dolph Lundgren, "The International".

Σύμφωνα με το The Wrap, το CBS έδωσε το πράσινο φως

για την έναρξη της παραγωγής του πιλοτικού επεισοδίου. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το πρώτο επεισόδιο της σειράς θα γυριστεί και με βάση το αποτέλεσμα, το κανάλι θα κρίνει το κατά πόσο η παραγωγή θα συνεχίσει και θα παράγει ολόκληρη σεζόν ή θα ακυρώσει την όποια ελπίδα να προβληθεί η σειρά στο κανάλι.

O Stallone θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο και θα είναι εκτελεστικός παραγωγός με τον Ken Sanzel. Ο Lundgren και οι Braden Aftergood, Tony Krantz και Craig Baumgarten θα είναι παραγωγοί.

Η υπόθεση, όπως μας είχε αναφέρει και στο παρελθόν ο Stallone, περιστρέφεται γύρω από τον Anders Soto (Lundgren), έναν διεθνή (=international) κατάσκοπο και διαπραγματευτή. Είναι από μόνος του μια ομάδα και αναλαμβάνει περίπλοκες υποθέσεις για τα Ηνωμένα Έθνη.

Οι δύο ηθοποιοί έχουν ξανασυνεργαστεί στα "Rocky IV", "Creed II" και στο δεύτερο και τρίτο "The Expendables".

Εσάς πως σας φαίνεται το project; Θα βλέπατε μια τέτοια σειρά; Πείτε μας στα σχόλια. Και μην ξεχάσετε να μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεότερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN GreeceΤαινίες και σειρές Star Trek "ενώνονται" ξανάΤο "The Man Who Fell to Earth" με τον David Bowie αποκτά τηλεοπτική μεταφοράΤρεις ανανεώσεις σειρών για το CBS

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα