Πρώην στέλεχος του Xbox εντάσσεται στην Blizzard Entertainment

Ο Mike Ybarra αναλαμβάνει χρέη γενικού διευθυντή και εκτελεστικού Αντιπροέδρου.

Ο Mike Ybarra, πρώην στέλεχος του Xbox της Microsoft, εντάχθηκε στο δυναμικό της Blizzard Entertainment ως γενικός διευθυντής και εκτελεστικός Αντιπρόεδρος.

Ο Ybarra έκανε tweet

τα νέα, ισχυριζόμενος ότι ξεκινά τα νέα του καθήκοντα στις 4 Νοεμβρίου αλλά θα είναι παρόν στην BlizzCon 2019. "Θα εργαστούμε με όλη μας την ενέργεια για να δώσουμε στους gamers εκπληκτικό περιεχόμενο και εμπειρίες. Ανυπομονώ να γίνω μέλος αυτής της ομάδας", έγραψε.

I'm very happy to announce I'm joining @Blizzard_Ent as Exec. Vice President and GM starting 11/4 (will be at #blizzcon!). We will work with all our energy to serve gamers with incredible content and experiences. I can't wait to be part of this team. #lucky#humble#gamers#servepic.twitter.com/kZ8dRuF3pe

Mike Ybarra (@Qwik) October 24, 2019

Ο νέος ρόλος του Ybarra, τον τοποθετεί στα ανώτερα κλιμάκια της διοικητικής ομάδας της Blizzard, κάτω από τον πρόεδρο J. Allen Brack. Ο ίδιος ο Brack είναι κι αυτός σχετικά νέος στον ρόλο που έχει αναλάβει, έχοντας πάρει πέρσι την σκυτάλη της προεδρίας από τον αποχωρήσαντα συνιδρυτή, Mike Morhaime.

Ο Ybarra εργάστηκε για 20 έτη στην Microsoft σε διάφορα projects όπως τα Gears of War, Sunset Overdrive και υπηρεσίες όπως τα Xbox Live, Game Pass και τη streaming υπηρεσία, Mixer.

Ενώ η Blizzard έχει πιθανότατα μια δυνατή χρονιά μπροστά της, όπως θα δούμε και σύντομα στην Blizzcon, ο Ybarra εντάσσεται στην εταιρεία εν μέσω μιας αμφιλεγόμενης περιόδου έπειτα από τα μέτρα που λήφθηκαν ενάντια στον παίκτη του Hearthstone, Blitzchung.

Ο Mike είναι το "μαντρόσκυλο" του IGN. Όταν δεν γαβγίζει μπορείτε να τον βρείτε σε Steam και PSN.

IGN GreeceΦήμες φέρνουν το Diablo 4 και το Diablo 2 Remaster στη BlizzCon 2019Η κατρακύλα της Blizzard και το συμβάν στο Hearthstone GrandMastersH Blizzard αντεπιτίθεται σε όσους την επικρίνουν για το μπαν παίκτη

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα