Ρεάλ Μαδρ. – Ουνιόν Βερ. 1-0: Λύγισε το “τείχος” του Βερολίνου

Δεν “ψάρωσε” η Ουνιόν Βερολίνου

Το πρώτο ματς της ιστορίας της στο Champions League η Ουνιόν Βερολίνου το έπαιξε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Θα μπορούσε να είναι “βαρύ” για οποιαδήποτε ομάδα αλλά οι παίκτες του Ουρς Φίσερ δεν φάνηκαν διόλου αγχωμένοι ή ας το πούμε έτσι ψαρωμένοι που έπαιζαν εκεί.

Με εξαιρεση μια κεφαλιά του Χοσέλου στο έκτο λεπτό του αγώνα δεν υπήρξε άλλο σοβαρό πρόβλημα για την άμυνα της ομάδας του Ουρς Φίσερ αλλά βέβαια δεν δημιούργησε και η ίδια κάποια

ευκαιρία.

Λογικό το 0-0 του πρώτου ημιχρόνου.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις με τον Τζουντ

Η Ρεάλ Μαδρίτης έβγαλε περισσότερη ένταση ειδικά στο πρώτο εικοσάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου αλλά ο Δανός τερματοφύλακας Ρούνοβ ήταν σε καταπληκτική βραδιά και όποτε δεν μπορούσε να σωσει αυτός την Ουνιόν την έσωσαν τα δοκάρια του.

Στο 51ο λεπτό ο Ροντρύγκο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και το ίδιο έκανε και ο Χοσέλου στο 63ο λεπτό.

Εντυπωσιακές επεμβάσεις από τον Ρούνοβ σε προσπάθειες των Χοσέλου (54′) και Μόντριτς (69′) ενώ ο Χοσέλου έστειλε την μπάλα άουτ από εξαιρετική θέση στο 83ο λεπτό.

Στις καθυστερήσεις όμως η τύχη γύρισε την πλάτη στην Ουνιόν Βερολίνου. Ένα σουτ του Βαλβέρδε, κόντραρε παντού και κατέληξε στα πόδια του Τζουντ Μπέλιγχαμ ο οποίος σε κενή εστία έδωσε τη νίκη στην Ρεάλ Μαδρίτης με 1-0.

Ρεάλ Μαδρίτης: Κέπα – Βάσκεθ, Ρούντιγκερ, Νάτσο (73′ Γκαρθία), Άλαμπα – Τσουαμενί (66′ Βαλβέρδε), Μόντριτς (80′ Ντίαθ), Καμαβινγκά (66′ Κρόος), Μπέλιγχαμ – Ροντρύγκο, Χοσέλου

Ουνιόν Βερολίνου: Ρούνοβ – Ντούκι, Μπονούτσι (80′ Γέκελ), Λέιτε – Γιουράνοβιτς, Τουσάρ (83′ Κέμλαϊν), Κραλ, Λαϊντουνί (66′ Άαρονσον), Γκόζενς – Μπέκερ (80′ Φοφάνα), Μπέιρενς (66′ Βόλαντ)

Keywords
Τυχαία Θέματα