Ρόμπι Κιν: «Kάνει εξαιρετική δουλειά ο Μεντιλίμπαρ, θα είναι δοκιμασία για μας»

Αναλυτικά:

Για τον Μεντιλίμπαρ: «Ο Μεντιλίμπαρ έχει κάνει πολύ καλή αρχή με τον Ολυμπιακό, είναι ένας πολύ καλός προπονητής, πολύ έμπειρος, νομίζω ότι κάνει εξαιρετική δουλειά. Τρέφω μεγάλο σεβασμό σε κάθε αντίπαλο προπονητή και ανυπομονώ να τον αντιμετωπίσω».

Για τον Ολυμπιακό: «Έχουμε κάνει την ανάλυσή μας, έχουν πολύ ποιοτικούς παίκτες, υψηλού επιπέδου ατομικά. Ξέρω τον

Ποντένσε, ξέρω ότι είναι ένας μεγάλος παίκτης, αλλά γενικά πρόκειται για μία μεγάλη ομάδα.

Στο τελευταίο παιχνίδι τους, τα πράγματα ήταν ιδιαίτερα, γιατί ο αντίπαλος έμεινε με δέκα παίκτες στο 6ο λεπτό. Ο Ολυμπιακός είναι συνηθισμένος να έχει την κατοχή της μπάλας, θα είναι μία δοκιμασία για μας, είναι ένα ματς που ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, θέλεις να συμμετέχεις».

Για την πορεία της Μακάμπι: «Είμαι χαρούμενος που εκπροσωπώ το κλαμπ σε αυτή τη διοργάνωση, αλλά για μένα είναι απλά ένα παιχνίδι. Είτε είναι ματς Κυπέλλου, είτε πρωταθλήματος, δεν μπορείς να σκέφτεσαι το πρεστίζ του αγώνα, αλλά το τι σε περιμένει ως επαγγελματία.

Συναισθηματικά, για μένα είναι το ίδιο, είτε παίζουμε στο πρωτάθλημα, είτε απέναντι στον Ολυμπιακό. Φυσικά, από πλευράς ποιότητας, πρόκειται για κάτι διαφορετικό, αλλά θα είμαστε έτοιμοι γι’ αυτό.

Θεωρώ ότι οι παίκτες μου πιστεύουν ότι μπορούμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Δεν έχει σημασία ο αντίπαλος, πρέπει να έχουμε τη νοοτροπία ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιαδήποτε ομάδα, ακόμα και αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος.

Ως παίκτης το πίστευα αυτό και εξακολουθώ να το πιστεύω. Βλέπω ότι οι παίκτες μου πιστεύουν στη νίκη και ότι μπορούν να παλέψουν απέναντι σε οποιονδήποτε αντίπαλο».

Για τον Ελ Κααμπί: «Ο Ελ Κααμπί είναι εξαιρετικός επιθετικός, πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι’ αυτόν, αλλά και τους άλλους παίκτες, έχουν ποδοσφαιριστές που μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή, δεν μπορούμε να επικεντρωθούμε σε έναν παίκτη.

Οι παίκτες θα πρέπει να ακολουθήσουν τις οδηγίες μας. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε μόνο έναν παίκτη, έχουν μιά εξαιρετική ομάδα, με πολλούς επικίνδυνους παίκτες και το γνωρίζουμε αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα