Ρομαντική επιστροφή θα κάνει η 9η σεζόν του "The Walking Dead"

Να σου προσφέρει σοκολατάκια ένα ζόμπι...

Tο AMC ανακοίνωσε στην εκπομπή "Talking Dead" ότι το δεύτερο μισό της 9ης σεζόν "The Walking Dead" θα επιστρέψει στις 10 Φεβρουαρίου.

Ο Hardwick αποκάλυψε επίσης ότι η 3η σεζόν του "Ride with Norman Reedus" – την εκπομπή στην οποία ο πρωταγωνιστής της σειράς εξερευνά τη μηχανοκίνητη ζωή – θα επιστρέψει την ίδια μέρα με το "The Walking Dead".

Ακολουθούν spoilers από την 9η σεζόν "The Walking Dead".

Στη συνέχεια της σειράς θα δούμε τους επιζώντες καθώς αντιμετωπίζουν τα γεγονότα

που συνέβησαν τα τελευταία έξι χρόνια. Η ομάδα θα συνειδητοποιήσει ότι ο κόσμος άλλαξε και ότι οι παλιοί τρόποι επιβίωσης δεν αρκούν πλέον.

Μία νέα απειλή θα καταφθάσει και όλα δείχνουν ότι θα είναι πιο επικίνδυνη από οποιαδήποτε άλλη.

Τα νούμερα τηλεθέασης της σειράς, δεν τα πάνε τόσο καλά, αν και μια μικρή ανάκαμψη εντοπίστηκε στο επεισόδιο όπου αποχώρησε ο Andrew Lincoln. Διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε η showrunner της σειράς σχετικά με το ποια πρόσωπα επέστρεψαν από τους νεκρούς γι'αυτό το επεισόδιο και γιατί. Ο Lincoln αποχαιρέτησε τους fans της σειράς με ένα γράμμα, αλλά μετά ανακοινώθηκε ότι η ιστορία του δεν θα τελειώσει και θα συνεχιστεί με ταινίες. Φυσικά, ο ηθοποιός έκανε μερικές δηλώσεις σχετικά.

Για περισσότερα νέα από το τηλεοπτικό τοπίο μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

IGN GreeceThe Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Evolution"The Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Stradivarius"The Walking Dead: Φωτογραφίες από το επεισόδιο "Who Are You Now?"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα