Σαμπορίτ: «Ο Ολυμπιακός μου αρέσει, είναι καλύτερος στα χαρτιά»

Αναλυτικά όσα είπε ο Ισπανός στους συμπατριώτες του:

Για τα ματς με Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή πορεία της Μακάμπι: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι γιατί οι ισραηλινές ομάδες δεν παίζουν τέτοια ματς κάθε μέρα. Παίζουμε με έναν αντίπαλο που είναι δυνατότερος από εμάς στα χαρτιά, αλλά έχουμε μεγάλη φιλοδοξία και επιθυμία.

Δεν μπορούμε να επιλέξουμε αντίπαλο, αλλά ήταν μία ελκυστική κλήρωση. Μου αρέσει ο Ολυμπιακός με τον κόσμο του. Η ατμόσφαιρα στην έδρα του θα είναι ηλεκτρισμένη.

Θα μπορούσαμε να παίξουμε με τον Άγιαξ, που είναι επίσης ένας ενδιαφέρων αντίπαλος, αλλά θα είναι πολύ ωραία επίσης κόντρα στον Ολυμπιακό.

Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Πανηγυρίσαμε την πρόκριση από τους ομίλους και επιστρέψαμε στο Ισραήλ. Η κατάσταση ήταν λίγο πιο έντονη τότε απ’ ότι τώρα. Στο πρωτάθλημα παίζουμε στο Τελ Αβίβ, σε γεμάτο γήπεδο, αλλά στην Ευρώπη δεν μπορούμε να φιλοξενήσουμε ματς στο Ισραήλ. Αυτή τη στιγμή, είναι αρκετά δύσκολο να είσαι Ισραηλινός μακριά από τη χώρα σου».

Για τον Ζαχάβι: «Είπα στον Ζαχάβι να αποσυρθεί για να κάνει χώρο στους νέους, αλλά μου απάντησε: ”Πώς μπορώ να αποσυρθώ, αφού δεν μπορώ να σταματήσω να σκοράρω;”. Δεν ξέρω πώς το κάνει, πάντα βρίσκει δίχτυα».

Keywords
Τυχαία Θέματα