Έγιναν καθοριστικά ραντεβού για τον επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα: Αντιεμπορικό τ' όνομα

14:55 7/3/2024 - Πηγή: Contra

Η Μπαρτσελόνα συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που διαδεχθεί τον Τσάβι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας το καλοκαίρι. Τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι πολλά, ωστόσο αυτό που ακούγεται περισσότερο γιατί το κυνηγάει ο ίδιος πρωταγωνιστής είναι το Χάνσι Φλικ.

Ο πρώην τεχνικός της Γερμανίας και της Μπάγερν συνεργάστηκε με συγκεκριμένο ατζέντη για να πετύχει το στόχο του και το πάει καλά. Σε σχετική

αναφορά που έκανε ο έγκυρος ρεπόρτερ Φλοριάν Πλέτενμπεργκ γίνεται λόγος για ραντεβού του Πίνι Ζάχαβι με τον Τζουλιάν Λαπόρτα.

"Εγιναν συγκεκριμένες συζητήσεις τις τελευταίες μέρες μεταξύ της Μπαρτσελόνα και του Ζάχαβι που είναι ο νέος ατζέντης του Χάνσι Φλικ. Ο Ζάχαβι και ο Λαπόρτα συνεχίζουν να έχουν εξαιρετική σχέση. Ο Φλικ αυτή τη στιγμή είναι από τους κορυφαίους υποψήφιους για την Μπαρτσελόνα και μπορεί πραγματικά να φαντάζεται ότι παίρνει τη θέση του νέους μάνατζερ. Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει τελική απόφαση καθώς η Μπαρτσελόνα εξετάζει κι άλλες περιπτώσεις".

Η αλήθεια είναι πως ο Φλικ είναι ο αντιεμπορικός της υπόθεσης, καθώς μέχρι στιγμής για την Μπάρτσα έχουν γραφτεί ονόματα όπως αυτά των Κλοπ, Μουρίνιο, Τούχελ, αλλά και του Ντε Τζέρμπι ο οποίος έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του τα τελευταία χρόνια...

Keywords
Τυχαία Θέματα