Σάκκαρη – Κορνέ 2-0 (6/4, 6/2)

Με πολύ καλή εμφάνισει και πιο εύκολα απ’ ότι δείχνουν τα γκέιμς η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε με 2-0 (6/4-6/2) της Αλιζέ Κορνέ στο τουρνουά του Βερολίνου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια αν και δεν ξεκίνησε καλά, χάνοντας το πρώτο γκέιμ στο πρώτο σετ και στο δεύτερο βρέθηκε να χάνει 0-40, έσωσε όλα τα μπρέικ πόιντς της Κορνέ, γύρισε το γκέιμ και ισοφάρισε σε 1-1. Στη συνέχεια πήρε το 3ο γκέιμ κάνοντας η ίδια μπρέικ και ουσιαστικά αυτό ήταν που άλλαξε όλο το ματς. Η Σάκκαρη ανέβασε την απόδοσή της κι έφυασε στο 4-1. Εκεί υπήρξε ένα περιστατικό

ιατρικής φύσεως για την Γαλλίδα, η οποία έδειξε να μην αισθάνεται καλά. Της μέτρησαν το οξυγόνο και την πίεση, έδειξε να αισθάνεται λίγο καλύτερα και μετά από περίπου 8 λεπτά επέστρεψε στον αγώνα και μάλιστα εκμεταλλεύτηκε το μπλακ άουτ της Μαριάς, που μάλλον έχασε τον ρυθμός μετά το 5-1, το οποίο έγινε 5-4. Έσωσε αρκετά μπρέικ πόιντς και στο τέλος κατάφερε να πάρει το σετ με 6-4.

Στο δέυτερο σετ τα πράγματα ήταν το ίδιο εύκολο όπως και στο πρώτο και χωρίς μπλακ άουτ. Έπαιξε εξαιρετικά μακριά αλλά και κοντά στο φιλέ, πήρε δύσκολους πόντους και κατάφερε να πάρει το σετ με 6-2 και το ματς με 2-0.

Keywords
Τυχαία Θέματα