Σπόρτιγκ Χιχόν – Σαραγόσα 2-2 : Η αποθέωση της θέλησης και της αφέλειας! (highlights)

H Σαραγόσα έφτασε μια ανάσα από μια σημαντική εκτός έδρας νίκη που θα την έφερνε, έστω και προσωρινά, στην κορυφή της La Liga Hypermotion) επειδή στο ποδόσφαιρο συνήθως το μυαλό και η έμπνευση ανταμοίβον τον ανώτερο, όμως η Χιχόν κατάφερε να “σώσει” κάτι που ως τελευταία λεπτά έμοιαζε ακατόρθωτο – με βάση της δικής της νωχελικής παρουσίας, κυρίως στο 2ο ημίχρονο – γιατί αυτό το ίδιο άθλημα το ποδόσφαιρο έρχονται στιγμής που θα προσφέρει καρπούς για την υπέρβαση και το πάθος όταν αυτά έστω κι αργά μπαίνουν στην εξίσωση!

Κάπως έτσι

κύλησε το ματς στην βόρεια Ισπανία με την Σαραγόσα πιο μεθοδική και προσεγμένη να προηγείται από τα γκολ του Μάϊκελ Μέσα στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου και του Αζόν στο 76

Το “ξύπνημα” των γηπεδούχων ήρθε από τον πάγκο, με κύριο εκφραστή της αντεπίθεσης τον 34χρονο πλάγιο αμυντικό Κότε ο οποίος μπήκε στο 68′ αναλαμβάνοντας το ρόλο του ενορχηστρωτή (!!) των επιθετικών προσπαθειών και της ψυχολογικής ανασύνταξης της ομάδας του!

Στο 86′ από δικιά του σέντρα ο Καμπουζάνο μείωσε σε 1-2 για να ακολουθήσει μια ασφικτική πίεση για την ισοφάριση ώσπου να φτάσουμε στην απίθανη φάση του 97ου λεπτού. Τότε που ο Γάλλος γκολκίπερ Πουσέν έστρωσε τη μπάλα για να δώσει ένα ελέυθερο κι αμυντικός Ισούα καραδοκώντας του την έκλεψε για να την πλασάρει στα δίχτυα!!! Το 2-2… Μια ισοπαλία που μοιάζει με ήττα για τους φιλοξενούμενους και με νίκη για τους γηπεδούχους. Βαθμολογικά πάντως μάλλον δεν βγήκε κανείς κερδισμένος!

Keywords
Τυχαία Θέματα