Σπόρτινγκ Λ. – Πόρτο 2-0: «Ανέβηκε» στην κορυφή!

Η Σπόρτινγκ υποδέχθηκε εντός έδρας την Πόρτο για την 14η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 11ο λεπτό με τον Γκιόκερες. Με την συμπλήρωση του 45άλεπτου ο 25χρονος Νορβηγός πέτυχε και δεύτερο γκολ, όμως το τέρμα ακυρώθηκε μέσω VAR για φάουλ. Έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ υπέρ της Σπόρτινγκ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Πόρτο στο 51‘ έμεινε με παίκτη λιγότερο μετά την αποβολή του Πέπε. Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός «απάντησε» στο σπρώξιμο του Ματέους Ρέις

με γροθιά στο πρόσωπο. Μάλιστα ο διαιτητής της αναμέτρησης αρχικά έδωσε κίτρινη κάρτα και μετά την εξέταση του VAR, άλλαξε την απόφαση του σε απευθείας κόκκινη. Εννέα λεπτά αργότερα ο Γκονσάλβες διαμόρφωσε το τελικό 2-0, ύστερα από ασίστ του Γκιόκερες. Απόλυτος πρωταγωνιστής ο νεαρός επιθετικός από την Σκανδιναβία μετρώντας γκολ και ασίστ στο ματς.

Η Σπόρτινγκ επέστρεψε στις νίκες και «ανέβηκε» στην κορυφή της βαθμολογίας με 34 βαθμούς, αφήνοντας πίσω της την Μπενφίκα με έναν λιγότερο. Η Πόρτο έμεινε στην 3η θέση με 31.

Keywords
Τυχαία Θέματα