Ολυμπιακός: Πω πω ένας Μπιανκόνε και ένας Ντόι – Δείτε τι έκαναν

Ολυμπιακός: Πω πω ένας Μπιανκόνε και ένας Ντόι στις Σέρρες – Τα απίστευτα νούμερα που κατέγραψαν τα δύο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού και ας μην είναι βασικοί.

Έβαλαν τα… γυαλιά οι δύο νεαροί σέντερ μπακ του Ολυμπιακού που κατά συνθήκη έπαιξαν (σ.σ. και ειδικά βασικοί) στις Σέρρες.

Σε

έναν αγώνα must win ο Ολυμπιακός ευτύχησε να έχει σε τρομερή μέρα τους δύο σέντερ μπακ του.

Ο 24χρονος Ζουλιάν Μπιανκόνε, κλήθηκε να καλύψει το κενό του Παναγιώτη Ρέτσου και το έκανε με το… παραπάνω.

Άξιος συμπαραστάτης του ο Ανδρέας Ντόι, επίσης αναπληρωματικός των τραυματιών Φρέιρε και Πορόσο.

Ολυμπιακός: Πω πω ένας Μπιανκόνε και ένας Ντόι – Δείτε τι έκαναν

Για να καταλάβετε τι παιχνίδι έκαναν τα δύο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού απλά καταγράφουμε τις 97 επαφές με την μπάλα για τον Ανδρέα Ντόι και τις 94 επαφές με την μπάλα για τον Ζουλιάν Μπιανκόνε.

Επίσης ο Μπιανκόνε είχε και 75 επιτυχημένες πάσες στις 85 (πσοσοστό επιτυχίας 88%) ενώ ο Ανδρέας Ντόι έφτασε το εξωπραγματικό 94% σε ποσοστό ευστοχίας στις πάσες του με 85 επιτυχημένες μεταβιβάσεις στις 90.

Έξι επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις (στις εννιά προσπάθειες) είχε επίσης ο Ανδρέας Ντόι ενώ πέντε στις 11 ήταν οι επιτυχημένες μακρινές μεταβιβάσεις για τον Ζουλιάν Μπιανκόνε.

Τέσσερις στις επτά οι κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος για τον Γάλλο και δύο στις τέσσερις οι αντίστοιχες κερδισμένες μονομαχίες στο έδαφος για τον Ανδρέα Ντόι.

Καθόλου άσχημη η στατιστική απεικόνιση των δύο παικτών, οι οποίοι έλυσαν τα χέρια του Κάρλος Καρβαλιάλ και μπήκαν για τα… καλά στο βασικό ροτέισον των ερυθρόλευκων.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ πρόλαβε να δώσει ταυτότητα σε κάτι σημαντικό

Ο Ολυμπιακός λυτρώθηκε από τον Ελ Αραμπί και εκείνος εκθέτει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ

Διονύσης Αντωνέλλος για το sportime.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα