Σρέντερ: «Σκοπεύω να επιστρέψω στην Ευρώπη» (video)

Ο MVP του περσινού Μουντομπάσκετ, Ντένις Σρέντερ, μίλησε στη γερμάνικη ιστοσελίδα Kicker, για τα μελλοντικά του σχέδια στο άθλημα, αλλά και τους ερχόμενους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου θα συμμετάσχει ως πρωταθλητής κόσμου με τη Γερμανία. 

Συγκεκριμένα, τόνισε πως θα ήθελε σε λίγα χρόνια να επιστρέψει στο γερμανικό πρωτάθλημα, με σκοπό να το

κατακτήσει με τη φανέλα της Μπραουνσβάιγκ, στην οποία είναι βασικός μέτοχος. 

Δείτε όσα είπε, μεταξύ άλλων: 

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Όταν επιστρέψω στη Γερμανία, θέλω να το κάνω σε πολύ υψηλό επίπεδο, να κερδίσω ένα πρωτάθλημα και να φτιάξω μια ομάδα που μπορεί να το κάνει – αυτός είναι ο στόχος. Ένα πρωτάθλημα με την Μπράουνσβαϊγκ θα ήταν εκπληκτικό, αλλά αυτό θα πρέπει να περιμένει μερικά χρόνια. Δεν θέλω να δώσω συγκεκριμένο αριθμό, αλλά μπορώ εύκολα να παίξω μέχρι τα 40. Στο ΝΒΑ μέχρι τα 35, 36 μου και μετά θα μπορούσα να επιστρέψω στη Γερμανία σε καλό επίπεδο και να ταρακουνήσω λίγο το πρωτάθλημα». 

Για τους Ολυμπιακούς Αγώνες: «Στο Παρίσι έρχονται με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, τον Στέφεν Κάρι, τον Τζέισον Τέιτουμ, τον Κέβιν Ντουράντ, τον Άντονι Ντέιβις, τον Τζίμι Μπάτλερ και άλλους σούπερ σταρ. Θα είναι δύσκολο, αλλά τίποτα δεν είναι αδύνατο, και έχουμε μια ευκαιρία. Αν αποδώσουμε στο μέγιστο των δυνατοτήτων μας, μπορούμε ακόμα να νικήσουμε οποιονδήποτε, τόσο σίγουρος είμαι με την εθνική μας ομάδα της Γερμανίας». 

Keywords
Τυχαία Θέματα