Στην "Utopia" του Amazon θα πάμε με τον Rainn Wilson

Είναι τυχερός και δεν το ξέραμε;

To "Utopia" του Amazon αποκτά μια νέα προσθήκη στο δυναμικό του, αυτήν του Rainn Wilson, γνωστό μέσα από την σειρά "The Office".

Σύμφωνα με το Collider, ο Wilson θα πρωταγωνιστήσει δίπλα στην Sasha Lane (American Honey) ως Michael Stearns, έναν πολλά υποσχόμενο

επιστήμονα, ο οποίος είναι πλέον περιθωριοποιημένος σε ένα μικρό εργαστήριο. Όταν ένας ιός ξεσπάσει στον κόσμο, ο Michael θα αναλάβει δράση προσφέροντας τις γνώσεις του, αλλά σύντομα θα ανακαλύψει ότι έχει μπλέξει σε κάτι μεγαλύτερο από αυτό που υπολόγιζε.

Το "Utopia" ακολουθεί κάποιους πιστούς fans ενός εμβληματικού και underground graphic novel. Ξαφνικά απορροφούνται σε ένα θρίλερ ποπ κουλτούρας όταν μαθαίνουν πως ο συγγραφέας έχει γράψει κρυφά ένα sequel. Το νέο χειρόγραφο όμως είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα βιβλίο και σύντομα οι οπαδοί θα βρεθούν στη μέση μιας συγκλονιστικής συνωμοσίας.

Η σειρά θα γραφτεί από την Gillian Flynn, συγγραφέα των "Sharp Objects" και "Gone Girl", τα οποία απέκτησαν τηλεοπτική και κινηματογραφική μεταφορά, αντίστοιχα. Η Flynn θα είναι showrunner και εκτελεστική παραγωγός πλάι στον Dennis Kelly, δημιουργό της αυθεντικής βρετανικής σειράς, Sharon Hall, Karen Wilson, Diederick Santer, Jessica Rhoades και Sharon Levy.

Η βρετανική ομότιτλη εκδοχή της σειράς έτρεξε για δύο σεζόν των έξι επεισοδίων (2013-2014), αλλά αυτή του Amazon έχει κλείσει μέχρι στιγμής συμφωνία για μία σεζόν των εννιά επεισοδίων. Αρχικά η σειρά ήταν να μεταφερθεί στην μικρή οθόνη από τον David Fincher και το HBO. Στη σειρά θα πρωταγωνιστούσε η Rooney Mara, ωστόσο το project δεν υλοποιήθηκε τελικά.

Ο Wilson έγινε γνωστός μέσα από την αμερικάνικη εκδοχή της ομότιτλης βρετανικής σειράς "The Office" ως Dwight Schrute (2005-2013). Για τον ρόλο του ήταν τρεις φορές υποψήφιος για βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε Κωμική Σειρά.

Άλλες του ταινίες είναι οι "The Rocker" (2008), "Super" (2010), "Cooties" (2014), "The Boy" (2015) και "The Meg" (2018). Τον είδαμε πρόσφατα στη σειρά "Star Trek: Discovery" (2017) ως Harry Mudd, ενώ αναμένουμε να τον δούμε στα "Don’t Tell A Soul" και "Blackbird" πλάι στις Kate Winslet, Mia Wasikowska και Susan Sarandon.

Άγνωστη παραμένει η ημερομηνία πρεμιέρας του "Utopia", καθώς και πολλές άλλες πληροφορίες, αλλά εσείς μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece για ό,τι νεώτερο στο τηλεοπτικό και κινηματογραφικό τοπίο.

IGN GreeceΌλες οι σειρές που θα χάσουμε το 2019Τα αποτελέσματα των Βραβείων από το Σωματείο ΣεναριογράφωνΝέες σειρές από όλο τον κόσμο θα φέρει το Amazon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα