Στο Netflix μπορεί να δούμε τον He-Man τελικά

Δεν τον θέλει η Sony;

Πρόσφατο δημοσίευμα θέλει την επερχόμενη ταινία "He-Man and the Masters to the Universe" να κάνει τηλεοπτική πρεμιέρα, αντί για κινηματογραφική.

Σύμφωνα με το The Hollywood Reporter, ο Πρόεδρος της Sony σκέφτεται σοβαρά να πουλήσει τα δικαιώματα της ταινίας στο Netflix, αντί να υποστεί την οποιαδήποτε

οικονομική ζημία φέρει η προβολή της ταινίας στους κινηματογράφους. Πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ασφαλή επιλογή, μιας και η εταιρεία ακόμα προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της μετά την όχι και τόσο καλή απόδοση του "Men in Black: International" στο box Office.

Το δημοσίευμα λέει ότι πλέον τα πράγματα έχουν αλλάξει και ότι η Sony δεν βλέπει το Netflix σαν ανταγωνισμό, αλλά σαν συνεργάτη που μπορεί να αναλαμβάνει projects μεγαλύτερου ρίσκου, όπως την ταινία για την οποία μιλάμε.

Κάτι παρόμοιο έκανε και με την ταινία "Harbinger", η οποία βασίζεται στα ομώνυμα υπερηρωικά κόμικς του franchise της Valiant Comics και θα μοιραζόταν το ίδιο κινηματογραφικό σύμπαν με το επερχόμενο "Bloodshot" του Vin Diesel. Η Sony πούλησε τα δικαιώματα της εν λόγω ταινίας στην Paramount τον περασμένο μήνα, κάνοντας την πιθανότητα της δημιουργίας του κινηματογραφικού σύμπαντος απίθανη.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Netflix προβάλει τη σειρά κινουμένων σχεδίων "She-Ra and the Princesses of Power" και θα φέρει το anime του Kevin Smith, "Masters of the Universe: Revelation".

Αρχικά η ταινία θα κυκλοφορούσε τον Δεκέμβριο του 2019, αλλά μετά την αποχώρηση και δεύτερου σκηνοθέτη από το project αναγκαστικά καθυστέρησε. Τη σκηνοθεσία έχουν αναλάβει οι Aaron και Adam Nee σε σενάριο των Matt Holloway (Iron Man) και Art Marcum (Iron Man). Τα αδέρφια Nee επίσης συμμετέχουν στο σενάριο. Ο πρώην σκηνοθέτης του project, David S. Goyer, παραμένει στη θέση του εκτελεστικού παραγωγού. Ο Noah Centineo (To All the Boys I've Loved Before) θα ενσαρκώσει τον Prince Adam στο επερχόμενο reboot.

Ο alter ego του Prince Adam είναι ο He-Man. Αφού του δόθηκε η δύναμη της Μάγισσας του Κάστρου Grayskull, ο Adam απέκτησε τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε He-Man κρατώντας το Σπαθί της Δύναμης ψηλά και φωνάζοντας “Με τη δύναμη του Grayskull”. Ο Adam είναι πρίγκιπας της Eternia, γιος του Βασιλιά Randor και της Βασίλισσας Marlena. Έχει μια δίδυμη αδερφή, την Πριγκίπισσα Adora, της οποίας το alter ego είναι η She-Ra.

Ο He-Man ξεκίνησε ως σειρά παιχνιδιών τη δεκαετία του '80. Οι χαρακτήρες εμφανίστηκαν και στην ομότιτλη τηλεοπτική μεταφορά που έτρεχε μεταξύ των ετών 1983-1985, και μεταγενέστερα από το 2002 έως και το 2004. Βρέθηκαν, επιπλέον, και στους κινηματογράφους το 1987 στο "Master of the Universe", όπου ο Dolph Lundgren υποδύθηκε τον Πιο Ισχυρό Άντρα στο Σύμπαν.

Το "He-Man and the Masters of the Universe" θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2021, όπως μας έχει ενημερώσει και η πρώτη αφίσα παραπάνω.

Η Κωνσταντίνα είναι αρθρογράφος του IGN Greece και μπορείτε να την βρείτε στον κόσμο της, αλλά και στο Instagram.

IGN Greece Μάλλον βρέθηκε ο Prince Adam της ταινίας "He-Man and the Masters of the Universe"

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα