Στον τελικό του Νότιγχαμ η Μπάρατζ

Η Τζόντι Μπάρατζ, σημείωσε την δέκατη της νίκη κόντρα σε αθλήτρια που βρίσκεται στο Τοπ100, επικρατώντας με 2-0 σετ, 7-5, 7-5, της Αλιζέ Κορνέ και παράλληλα εξασφάλισε την συμμετοχή της για πρώτη φορά στον τελικό του τουρνουά που διεξάγεται στο Νότιγχαμ.

Καλό ξεκίνημα για την Μπάρατζ στο 1ο σετ

Η Αλιζέ Κορνέ, χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά για να κάνει το 2-0 στο πρώτο σετ.

Έκανε μπρέικ μάλιστα για το 2-0 και όλα έδειχναν πως θα μπορούσε να αυξήσει την διαφορά! Η 24χρονη Τζόνι Μπάρατζ έδωσε άμεσα απάντηση με μπρέικ για το 2-1 και ισοφάρισε σε 2-2 μετά από σχεδόν 15 λεπτά.

Αμφότερες κρατούσαν το σερβίς τους και η Αλιζέ Κορνέ μετά από χαμένο πόντο που θεώρησε πως η μπάλα είχε βγει, φάνηκε να εκνευρίζεται και να χάνει την ηρεμία της. Η Μπάρατζ πήρε μπρέικ για το 6-5 ενώ έπειτα με καλό σέρβις γκέιμ έγραψε το 7-5 σε 51 λεπτά. Η Γαλλίδα ολοκλήρωσε με ένα άσσο, 6 winners, 3 μόλις αβίαστα λάθη και ένα μπρέικ ενώ η 24χρονη Αγγλίδα, είχε 2 άσσους, ένα διπλό σφάλμα, 13 winners και 17 αβίαστα λάθη.

Το σετ των μπρέικς!

Η Μπάρατζ ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις το δεύτερο σετ, καθώς πήρε μπρέικ για το 1-0 μετά από τέσσερα λεπτά. Ωστόσο η απάντηση από την Γαλλίδας ήρθε γρήγορα για το 1-1 καθώς έσπασε το σερβίς της Αγγλίδας.

Η 24χρονη στο επόμενο γκέιμ, είχε τέσσερις ευκαιρίες συνολικά για μπρέικ και δύσκολα, έκαμψε την αντίσταση της Κορνέ για το 2-1 με δεύτερο μπρέικ στο δεύτερο σετ. Στη συνέχεια, ήρθε το τέταρτο διαδοχικό μπρέικ! Η Αλιζέ Κορνέ ισοφάρισε σε 2-2 μετά από 20 λεπτά! Το νούμερο 131 στον κόσμο, πίεσε και έσπασε το σερβίς της Κορνέ για το 3-2!

Η Μπάρατζ κράτησε το σερβίς της για πρώτη φορά στο δεύτερο σετ στο έκτο γκέιμ για το 4-2! Η 33χρονη Γαλλίδα κράτησε και αυτή αντίστοιχα το σερβίς της με λοβ γκέιμ για το 4-3 σε 30 λεπτά στο δέυτερο σετ.

Η Γαλλίδα βρέθηκε να έχει τρεις ευκαιρίες για μπρέικ στο 4-3 και τις εκμεταλλεύτηκε για να κάνει το 4-4!

Η Κορνέ προηγήθηκε με 5-4 για να ισοφαρίσει η Μπάρατζ 5-5.

Η Αγγλίδα, πίεσε και πήρε πολύτιμο μπρέικ για το 6-5, βάζοντας δύσκολα στην Κορνέ, η οποία ήθελε το σετ, για να παραμείνει ζωντανή στην διεκδίκηση του ματς.

Με εξαιρετικό σέρβις γκέιμ, έγραψε το 7-5 και 2-0 σετ μετά από 1 και 44 λεπτά αγώνα. Στον τελικό θ΄αντιμετωπίζει την Κέιτι Μπόουλντερ.

Η Βρετανίδα, ολοκλήρωσε με 3 άσσους, 1 διπλό σφάλμα, 25 winners, 27 αβίαστα λάθη.

Keywords
Τυχαία Θέματα