''Στοπ'' της ΣΠΑΛ σε Νάπολι (video)

Η Νάπολι προηγήθηκε με τον Μίλικ (0-1, 9ο λεπτό) όμως ο Κούρτιτς ισοφάρισε (1-1, 17ο λεπτό) διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα, από ένα δοκάρι για τις δύο ομάδες με Πετάνια και Ρουίθ.

Ο Αντσελότι έκανε αλλαγές στο βασικό σχήμα, δεν είχε τον τραυματία Κώστα Μανωλά, τη θέση του πήρε ο Λουπέρτο, τραυματίστηκε ο Μαλκουί στο γόνατο, με τον Γάλλο να αποχωρεί υποβασταζόμενος και με δάκρυα στα μάτια.

Η ΣΠΑΛ έπαιξε στα ίσα την Νάπολι, που είχε την κατοχή, αλλά όχι και την ουσία. Ο Οσπίνα που πήτε την θέση του Μέρετ έκανε την επέμβαση
του αγώνα στο 51ο λεπτό στην κεφαλιά του Βικάρι, ενώ ο Μπερίσα από την άλλη, όποτε χρειάστηκε δήλωσε παρών στην πίεση των φιλοξενούμενων στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Νάπολι έφερε δεύτερη διαδοχική ισοπαλία μακριά από τον Σαν Πάολο, ενώ η ΣΠΑΛ πήρε τον βαθμό μετά την ήττα από την Κάλιαρι.

ΣΠΑΛ: Μπερίσα, Βικάρι, Ίγκορ (54' Τσιόνεκ), Τόμοβιτς, Μισιρόλι,Ρέκα, Γκάμπριελ, Κούρτιτς (77' Βαλότι), Μούρτζια, Πετάνια, Παλόσκι (61' Φλόκαρι)

Νάπολι: Οσπίνα, Ντι Λορέντσο, Μαλκουί (70' Καγεχόν), Λουπέρτο, Κουλιμπαλί, Ζιελίνσκι, Άλαν, Ελμάς (54' Φαμπιάν Ρουίθ), Μέρτενς (72' Γιορέντε), Ινσίνιε, Μίλικ
Keywords
Τυχαία Θέματα