Στουτγκάρδη – Λεβερκούζεν 1-1: Μοιρασιά στη ματσάρα

Ήταν ντέρμπι στα χαρτιά, ήταν και στο χορτάρι με την Στουτγκάρδη και την Λεβερκούζεν να μοιράζονται γκολ και βαθμό με το τελικό 1-1. Καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο με την ομάδα του Χένες να μπαίνει με το πόδι στο γκάζι και να πιέζει σε κάθε σημείο του γηπέδου χαλώντας την κυκλοφορία της μπάλας για την ομάδα του Αλόνσο. Στο 3ο λεπτό η Στουτγκάρδη αγγίζει το γκολ με τον Φιούριχ και στο 7ο λεπτό αλλά σε καμία από τις δύο δεν ευτύχισε να την δει στα δίχτυα. Στο 9ο λεπτό

η Λεβερκούζεν απάντησε στις ευκαιρίες με τον Αντλί να σουτάρει με δύναμη από δύσκολη γωνία και την μπάλα να τραντάζει το δεξί δοκάρι του Νιούμπελ.

Οι φάσεις συνεχίστηκαν για τους γηπεδούχους με τον Ουντάβ στο 17′ και τον Γκιρασί στο 25′ που ήταν και η μεγαλύτερη του παιχνιδιού, καθώς στο τετ-α-τετ του Γάλλου με τον Χραντέτσκι ο Φιλανδός τερματοφύλακας με υπερένταση έσωσε και στη συνέχεια στο “ριμπάουντ” πάλι είπε όχι για να κρατήσει το μηδέν. Στο 40 όμως οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν την μπάλα άριστα και ο Φιούριχ σε κενή εστία, καθώς ο Κοσούνου έκανε κίνηση να πάει στον Γκιρασί, έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος το σκηνικό άλλαξε με την ομάδα του Αλόνσο να μπαίνει πολύ πιο δυνατά, να πιέζει από τα πρώτα δευτερόλεπτα και μόλις στο 2ο λεπτό έφτασε στο γκολ της ισοφάρισης με σκόρερ τον Βίρτς. Η πίεση των φιλοξενούμενων ήταν τέτοια που θα μπορούσαν μέσα σε δύο λεπτά να γυρίσουν το ματς υπέρ τους, αλλά του πολύ καλό σουτ του Τσάκα τράνταξε το αριστερό δοκάτι του Νιούμπελ.

Οι δύο ομάδες είχαν από μία ευκαιρία για γκολ χωρίς να τα καταφέρουν μένοντας στο 1-1, με την Λεβερκούζεν να ξεφεύγει από την Μπάγερν Μονάχου με 4 βαθμούς και την Στουτγκάρδη να μειώνει στον έναν.

Keywords
Τυχαία Θέματα