Στουτγκάρδη – Βέρντερ Βρέμης 2-0 : Μοιάζει ασταμάτητη, είναι απολαυστική (highlights)

Ένα ακόμη παιχνίδι στο οποίο η Στουτγκάρδη “φωνάζει” πόσο καλή ομάδα είναι, επικρατώντας με 2-0 της Βέρντερ Βρέμης και μένοντας στην τρίτη θέση του πίνακα της βαθμολογίας.

Στο πρώτο ημίχρονο η Στουργκάρδη ήταν καταιγιστική κι ας πέτυχε μόλις ένα γκολ. Θα μπορούσε να έχει σκοράρει τουλάχιστον τρία γκολ αλλά περιορίστηκε στο ένα του 17ου λεπτού από την διπλή προβολή του Ουντάβ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το σκηνικό ήταν ίδιο, αν και την πρώτη καλή στιγμή την

είχε η Βέρντερ Βρέμης, αλλά από λάθος των γηπεδούχων, με τον Βάιζερ να μην μπορεί να τελειώσει όπως θα ήθελε την φάση καθώς ο Άντον έκανε δυναμικό τάκλιν στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, στο 51, ο Γκιράσί άγγιξε το 2-0, όταν βρέθηκε απέναντι από τον Ζέτερερ, αλλά από πλάγια θέση με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 61′ πάλι ο Γκιρασί από πάσα του Σίλας, εκτέλεσε με την μπάλα να φεύγει χιλιοστά έξω από το δεξί δοκάρι. Την σκιτάλη των χαμένων ευκαιρίων πήρε ο Σίλας ο οποίος στο 70′ από πλεονεκτική θέση γλύστρησε την ώρα του σουτ με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.

Στο 72ο λεπτό όμως ο Γκιρασί πήρε την μπάλα έξω από την περιοχή έκανε την ντρίπλα ο αμυντικός άπλωσε το πόδι του τον ανέτρεψε και ο διαιτητής έδειξε το σημείο του πεναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος και έκανε το 2-0 για τους φηπεδούχους, ουσιαστικά κλειδώνοντας τη νίκη.

Η Βέρνετρ βρήκε δύο καλές στιγμές με τον Νίμα, που μπήκε ως αλλαγή, αλλά σε καμία από τις δύο δεν κατάφερε να την στείλει στα δίχτυα του Νιούμπελ.

Keywords
Τυχαία Θέματα