Τα legendaries και οι πρώτες νέεις 'εμφανίσεις' του Galar Pokedex

Οι αποφάσεις καλό είναι να γίνονται από νωρίς.

Το χθεσινό Pokemon Direct παρουσίασε επίσημα για πρώτη φορά 7 από τα Pokemon του Galar regions, συμπεριλαμβανομένων και των δύο legendaries των δύο παιχνιδιών.

Όπως δηλώνουν και οι τίτλοι των δύο νέων παιχνιδιών, τα designs των δύο θρυλικών Pokemon βασίζονται σε αυτή τη θεματολογία, όντας δύο λύκοι

εκ των οποίων, το Zacian κυκλοφορεί δημόσια με ένα ξίφος στο στόμα, χωρίς να έχει την κατάλληλη άδεια οπλοφορίας από τις δημόσιες αρχές. Και από την άλλη το Zamazenta έχει κάτω από το λαιμό του μια τεράστια ασπίδα, με την οποία είτε προσπαθεί να κρύψει το προγούλι του, ή έχει κάποια ιδιαίτερη συμπάθια στην ομάδα ΜΑΤ (ελπίζουμε το πρώτο).

Πιο αναλυτικά τα 7 νέα Pokemon των Sword και Shield: Zacian - Θρυλικό Pokemon, που θυμίζει αρκετά σε λύκο και κρατά ένα σπαθί στο στόμα του (άντε να φας μεσημεριανό με αυτό το πράγμα εκεί πέρα). Zamazenta - Άλλο ένα θρυλικό Pokemon, που μοιάζει με λύκο, αλλά επάνω στο σώμα του βρίσκεται μια ασπίδα και κατά συνέπεια δεν μπορεί να καταδικαστεί για πλημμέλημα, σε αντίθεση με το Zacian. Wooloo - Ένα Pokemon πρόβατο στην ουσία, αρκετά πιο συμπαθητικό από το Mareep, που είδαμε στο Johto. Gossifleur - Σύμφωνα με το Galar Pokedex, ζει σε μέρη, όπου το περιβάλλον είναι καθαρό και πιθανώς είναι διαρκής πηγή αλλεργικών συμπτωμάτων σε αλλεργικούς. Eldegoss - Μια εξελιγμένη μορφή του Gossifleur, σύμφωνα με τον Δαρβίνο, με την ικανότητα να μοιράζει στο έδαφος καρπούς με ευεργετικές ικανότητες. Το Dynamax form του ενισχύει αυτή την ικανότητα του ακόμη περισσότερο, με τους καρπούς του να μεγαλώνουν σε τεράστια μανιτάρια. Κάποιος να ενημερώσει τους Super Mario Bros... Drednaw - To Pokemon, που κυριολεκτικά μασάει σίδερα, παρά το βάρος του είναι αρκετά γρήγορο. Άλλοι μετά από ένα πιάτο παστίτσιο δεν φεύγουμε από τον καναπέ, ακόμη και αν γίνει σεισμός. Respect στο Dreadnaw. Corviknight - Ένα μεταλλικό Pokemon, που λειτουργεί ως ταξί στην περιοχή Galar. Πιθανώς να αντικαταστήσει το Fly mechanic του παρελθόντος, καθώς θα μπορέσει να μας μεταφέρει σε περιοχές που έχουμε ήδη επισκεφτεί.

Αυτές δεν ήταν οι μοναδικές νέες πληροφορίες από το χθεσινό Pokemon Direct, καθώς μάθαμε για το νέο Dynamax form, το οποίο μετατρέπει τα μικρά χαριτωμένα μας Pokemon σε λιγότερο χαριτωμένα Pokemon διαστάσεων Kaiju, αλλά και την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας των Sword & Shield, η οποία θα είναι η 15η Νοεμβρίου 2019.

Ο Γιώργος είναι αρθρογράφος του IGN Greece (έτσι λέει, αλλά δεν τον πιστεύουν) και όταν δεν επιτελεί κοινωνικό έργο μοιράζοντας memes, διαταράσσει την ψυχική υγεία των γύρω του με λογοπαίγνια.IGN Greece Pokemon Sword & Shield: 111 νέα screenshots Pokemon Sword & Shield : Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνονται οι διαρροές του προηγούμενου μήνα Pokemon Sword & Shield: 7 νέα Pokemon

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα